Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Dokumenty zabitych rosjan.
@Zly_On: służy w armi orków a tam jest to na porządku dziennym
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zly_On: bez przesady, poczytaj o tych którzy odmawiali, takich historii było kilka na wykopie. Żołnierz zawodowy wie na co się pisze, ale zawsze może rzucić papierami. Nawet w Rosji nie jest to już/jeszcze branka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zly_On: nie, ale podejżewam że ty tak, poczytaj relacje co robili w afganistanie, czeczenii i na ukrainie, poczytaj co robili w polsce, syrii i gruzji, wogóle mogłbyś coś poczytać
@Zly_On: No i? Jeszcze więcej chłopaków walczących na Ukrainie to też normalni ludzie i muszą się bronić przed innymi "normalnymi ludźmi" zafascynowanymi obiecywankami cacankami w postaci paczek czitosów i pasty do zębów jak zdechną xD
Mobilizacji w Rosji nie bylo, zdecydowali się sami, że chcą umrzeć. Ukraińcy po prostu spełnili ich marzenia
Że jeszcze tego Putina nikt nie zdjął
@BadaczCzosnekElementarnych: to - w zarysie - odróżnia cywilizację wschodnią o zachodniej. etyka orbitująca wokół jednostki, w kontraście do zasady "boski cesarz i bezładna, niewiele warta tłuszcza". kibicujemy "naszym" również dlatego, że nie chcemy żyć tak, jak "oni".
xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bakuaku: podaj proszę jakiś przykład takiej kary. Bo info o odmawiających było sporo.
Aktualnie, coraz więcej pojawia się narracji w podobnym stylu (od ruskich trolli?) na wykopie, że ci biedni rosyjscy żołnierze siłą byli zaciągani do wojska i za każdym z nich wędrował Kadyrowiec, aby go zabić w przypadku prób dezercji.
Wcielanie się w rolę
@Bakuaku: jak nie masz żadnych dowodów na swoje przemyślenia z d--y, to właśnie ty piszesz jako centrum wszelkiej dezinformacji, medialnego szumu i propagandy, nieprawdaż?