Aktywne Wpisy
Ka4az 0
Poleci ktoś restauracje z możliwością rezerwacji? Trochę bardziej elegancka i ekskluzywna, ale też bez przesady - nie chce się czuć jak czubek. Fajnie jakby była to włoska kuchnia, piękny wystrój - cieżko mi coś znaleźć XD a i najlepiej okolice rynku.
#wroclaw #jedzenie71
#wroclaw #jedzenie71
arinkao +116
#ukraina #polska #wojna
Źródło:
https://radiokielce.pl/955683/polska-przedstawila-oferte-by-panstwa-europejskie-kupowaly-u-nas-kraby-dla-ukrainy/
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby PO teraz rządziło, bylibyśmy gorzej postrzegani niż niemcy.
P.s.
To działa na zasadzie, jak kiedyś zarzuciłem jednemu strażakowi, że śpi na remizie i gra w ping ponga.
Typ mnie zgasił tekstem, że jak on śpi- to jest dobrze. A jak on nie śpi, to gdzieś dzieje się nieszczęście.
Teoretycznie wojsko odebrało 80 krabów. Były też doniesienia, że HSW ma w ramach kontraktu ukraińskiego pierwsze 8.
Oficjalnie na Ukr poszło 18. Potem były doniesienia przy wizycie Błaszczaka w Kijowie, że jeszcze coś dotarło. Był filmik z najmniej 10 krabami. Ostatnio się pojawił filmik z bodaj 20 krabami na platformach
@FLAC: wiadome, łatwo jest krytykować opozycję z rzeczy na które nie może mieć wpływu. To nic że wszystkie partie (poza mniejszością rosyjską) od początku popierały Ukraine