Aktywne Wpisy
Metylo +129
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
awe333 +50
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Przypadek?
Nie sądzę.
Próba dyskredytacji i odczłowieczenia prezydenta Ukrainy?
Jak najbardziej
#bekazprawakow #ukraina #wojna #rosja #neuropa
@PrzeKomentator: Ale w Rosji nie ma powszechnej mobilizacji, nawet żółnierze mogą odmawiać, więc nie p-----l
To akurat argument celny jak ruska artyleria.Na Ukrainie po stronie złych walczą zawodowcy i ochotnicy.
Nie mówię, że Ukraina źle robi, w końcu to oni walczą o przetrwanie, ale myląc fakty nie udowadniasz niczego
To nie próba oczernienia Zelenskiego, bo to prezydent kox, tylko po prostu znamy sytuację
Pisałem to już wcześniej ale nawet gdyby Putin zrobił dokładnie to samo to dalej większym problemem jest zakaz Zelenskiego. Przez to, że Putin to wróg zachodu
@kuroszczur: mogą czy "mogą"?
@Aster1981: Nadal nie jes to bezwzględny zakaz opuszczania kraju pod groźbą więzienia. Szukajcie dalej, prawda jest tak czarno-biała jakbyście chcieli. Niemniej należy dodać, że to z całą oczywistością wina ruskich i ich najazd na Ukrainę
@kuroszczur: Ty nie pitol! Przecież Rosjanie na okupowanych siła wcielaja ludzi z łapanki i po kilku dniach szkolenia wysyłaja do okopów. Nawet studentów biorą. Na Ukrainie tymczasem studenci nie sa przymusowo powoływani.
I co? Dlaczego nie ma wiekszej kryttki po rosyjskiej stroni? Bo jestescie prorosyjskimi pieskami.
@kuroszczur: a coś się dzieje z odmawiającymi?
@szurszur: K---a, ale jak dobrze zauważyłeś z terenów okupowanych Ukraińców, a nie swoich - ruskich z terenów Rosji. Zazwyczaj ludność na terenach okupowanych ma p--------e i tak jest od czasów WWII przynajmniej