Aktywne Wpisy
powodzenia +90
byłem w Auchanie 10 minut przed zamknięciem w sobotę, poszedłem do lodówki z produktami bliskimi terminu ważności (zwykle jest to mięso, sery itp), są przecenione o jakieś 10% xD i akurat podszedł pracownik i zaczął je przerzucać do wózka ze zdjęcia. niesprzedanych produktów było naprawdę dużo. wdałem się z nim w krótką rozmowę i dowiedziałem się, że:
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
xBURNx +20
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent
I zacznij pracować mniej niż 300 godzin to będziesz miał czas na łażenie po knajpach, przez neta nic nie wyrwiesz poza swoimi włosami
@Euph0: I jeszcze poczucie humoru masz, serio coś jest nie tak w tej układance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@A_Duda: mogę wrzucić pic rel ze środka bety z karteczką
@Euph0: to chyba mocno uzywane i wersja bieda xd ale jak kupujesz samochod zeby zaruchac a nie dla wlasnej przyjemnosci to j---e od ciebie spermiarzem i zadna normalna kobieta ci nie da :(
Inna sprawa ze auto ma gowno do ruchania xD ruchalem bez auta, mając punto 1.1, potem 1.9 multijet xD, a teraz mając bete- bez różnicy, auto nie zrekompensuje ci niczego
@woda48: F10 to 5+ lat czyli mocno uzywany. G30 z sensownym silnikiem i wyposazeniem nie kosztuje 150k, no i nadal bedzie mocno uzywany (4-5 lat)
Nie wiem w jakim bananowym świecie zyjesz, ale nikt tu nie wymienia auta co 2 lata.