Aktywne Wpisy

niebadzogrem +315
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

Kpr19 +802
#pieklomezczyzn #pieklokobiet
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6444715567002183369
Pobierz

Hej mam pytanko, robiłem ostatnio arkusz na laptopie który docelowo ma być uzupełniany z tableta/telefonu, wszystko pięknie, kolorki i te sprawy aż do momentu odpalenia na telefonie. Mianowicie domyślnie w arkuszach Google na androida włączony jest tryb ciemny który odwraca/zmienia mi kolory komórek co trochę dezorientuje, gdy przełączę na tryb jasny to nie widać tekstu XD tak jakby zamiast koloru czcionki dopasowanego do tła był na stałe wbity biały którego nie widać na białym tle
Da się jakoś temu zaradzić?
Komentarz usunięty przez autora