Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy

noipmezc +300

Przeciez kobieta/dziewczyna na jakims poziomie wydaje mi sie, ze chciałaby zaznać troche normalności, a nie wojenek internetowych i śmiechu, wytykania ich palcami w rl przez ludzi i podziwu 12 latków.
Przeciez taki nitro to jest pośmiewisko wszystkiego i wszystkich. Skrzywdzony w dzieciństwie czlowiek z wieloma kompleksami, ktorych za pieniadze od 12 latków nie kupi. Żal tego Nikosia, cale zycie w klatce bedzie, zeby nie spotkał sie z odbitym w jego strone hejtem przez swojego wujka…
#famemma