Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Urobione tyle ile na screenie, mogło być więcej ale gaz lubi szaleć i czasami było -11k .
Moim skromnym zdaniem jak dotkną granicy 8$ to będzie tam silne wsparcie, Gazprom i Europa nie ma już żadnego wpływu po deklaracji tego pierwszego.
Temperatury w USA będą spadać, tak samo wrócą deszcze co pomoże zwalczyć problemy z klimatyzacją i woda potrzebna do generacji prądu.
Dalej będę grał s, może na nieco mniejszym volumenie ale widzę cenę 6$ we wrześniu i pod to chcę grać.
Pozdrowionka i niech was grubas nie wyleszczy!( ͡° ͜ʖ ͡°)
Początkowe depo około 20k obecnie 70k
#gielda #natgas
@picasssss1
macie jakas grupke z natgasem? :D Bo tak to patrze tylko na investing. A malo kto interesuje sie natgasem.