Aktywne Wpisy
mirko_anonim +118
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
MarnaImitacjaTuwima +171
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
Jakos nigdy sie nad tekstem nie zastanawialem. Az se odpale i sie zastanowie :)
No przeczytalem tekst i dalej nie nadazam za urojeniami autora indeksu :)
?
Brak polskich rapsów. To chyba z 2012 roku gdzieś.
@u2kYKcA9qZ: /o\
To sie nie dzieje naprawde. :/
@baltic-vodka: A czym podpadli The Eagles? No chyba ze to nie te o ktorych ja mysle :D
Zespol o ktorym ja mysle to chyba malo ktora osoba w wieku szkolnym zna :)
@gorzki99: Hitel California - podobno o problemach z narkotykami, ze ciezko odstawic.
@bacanahali: A wez se przetlumacz tekst :)
Jasne ze jak bedziemy interpretowac "co autor ma na mysli" to duzo mozna nadinterpretowac.
Na przyklad trzebaby zakazac biblii bo przedstawia sadystyczne sceny znecania sie nad czlowiekiem.
przeczytajcie dopisek na dole, wygląda to na lekki trolling nauczyciela, zachęcającego do podyskutowania o wyżej wymienionych wykonawcach