Aktywne Wpisy
deafpool +159
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Goronco +362
#nieruchomosci
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
1. Jakiego letniaczka zarzucaliscie w tym sezonie najczęściej
2. Jaki letniaczek był dla was tegorocznym odkryciem (niekoniecznie wydany w tym roku)
Pozwolę sobie zacząć:
1. D&G Light Blue Pour Homme Forever - ten grejpfrut mnie urzeka za każdym razem, czysta przyjemność nosić go w upalne lato
2. Moschino Forever Sailing - trochę się bałem zamówić przez pojawiające się opinie ze pachnie jak płyn do podłóg xD ale jako ze był to jeden z ostatnich dzwonków żeby kupić w jako-tako akceptowalnej cenie to zaryzykowałem i nie żałuję. Nie ma płynu do podłóg, jest lekko słodki, miętowy jałowiec
#perfumy
1. Profumum Roma Acqua Di Sale
2. Profumum Roma Acqua Di Sale
Praktycznie dzień w dzień używałem
1. Zest di Sorrento, Sunshine
2. Zest di Sorrento, Arancia Rossa
1. Dior Eau Sauvage Cologne/The Different Company Santo Incienso - Sillage Sacre
2. The Different Company Santo Incienso - Sillage Sacre
Komentarz usunięty przez autora
1. Mugler Cologne Come Together
2. Acqua Di Parma Fico Di Amalfi
2. You Or Someone Like You Etat Libre d'Orange - znalazłem tam miętę w stylu herba fresca, ale z trwałością.
Tego sillage sacree masz edp czy exdp?
1. Dior Eau Sauvage
2. Xerjoff Renaissance
1. Profumum Roma - Ichnusa razem z Nishane Safran Colognise, który już od kilku lat u mnie króluje w lato.
2. Ichnusa i Batito d'Ali to moje tegoroczne wakacyjne odkrycia. Oba pachną fenomenalnie choć z parametrami różnie.
Dg forever katowałem rok temu, teraz tez czasem wjeżdżał i nadal jest zajebisty.
Z odkryć: zakupiłem w ciemno DG swimming in lipari
1. Ralph Lauren Polo Ultra Blue, głównie przez to, że postanowiłem w te wakacje wykończyć flakon i używałem go na każde szybkie wyjście na zakupy do biedry, po paczki od Mirków czy granie w kosza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Mugler Cologne - dorwałem w zasadzie pełny flakon za niecałą stówkę i okazał się świetny na największe upały.
Drugim odkryciem był Caron Pour Un Homme de
@Navier: myślę nad nim też, opisy brzmią intrygująco a i flakon wygląda pięknie. Przeraża trochę lawenda w składzie, no ale podobno nie czuć aż tak. Nie wiem, liczę na to ze dostępność spadnie do zera, ceny skoczą to the moon (co już się dzieje) i mój dylemat się sam rozwiąże xD
2. Lorenzo Pazzaglia Sex-Sea, świetny zapach o atomowych parametrach, ciekaw jestem jak da sobie radę jesienią
Komentarz usunięty przez autora
1. Mugler cologne & DG light blue forever
2. Fico di amalfi ADP