Wpis z mikrobloga

@Rozpuszczalnik: w sumie to Russell jest zaklinowany w specyficznej sytuacji jeśli chodzi o cały fanbase F1. Wszystkim fanom F1 nie-mercedesiarzom, jego obecność na podium nie będzie mile widziana, nie tylko z prostej przyczyny, że kibicują innym zespołom, tylko dlatego że kojarzy się to z powrotem "despotycznej i nudnej dominacji Mercedesa". A z drugiej strony od samej społeczności własnego teamu, gdzie powinien otrzymywać wsparcie, to otrzymuje bęcki, bo Mercedes jest przesiąknięty
  • Odpowiedz
to moze być ostatni jego odcinek przed banem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JuzefCynamon: Zróbmy głosowanie. Albo Lewis albo Mohawk. Kto Woli Mohawka daje mi plusy we wszytkie wpisy a ja zagadam do Łukasza Głowackiego by ogarnał usuniecie Lewisa i zmianę globalnej dotkryny politycznej z tego głupiego woke na coś rigczowego.
  • Odpowiedz
@Rozpuszczalnik: że też im nie wstyd się tak czepiać, że szybszy wyprzedził i pojechał po wynik. Tylko mnie zdziwiło, że Lewis nie próbował go blokować jak typowa diva i nie doprowadził do jakiejś niebezpiecznej sytuacji przez to.
  • Odpowiedz
@Rozpuszczalnik: sam wykminił zjazd na softy, sam zadbał o strategię i objechał wielkiego el sir Oponeo. Straszna zbrodnia Jerzyk ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jedź go dalej chłopaku i jak patokultu HamMerca nie trawię i srebrna szczała ssie, tak jedź z nim i pokaż gdzie jego miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rozpuszczalnik: Następnym razem go nie posłuchają i tyle. Nie lubię Georga, zachowuje się jak ostatni buc. Ale tym razem zasłużył na pochwały - pomyślał. Przy czym wiedział, że to oznacza poświęcenie Hamiltona, ale miał to gdzieś.
  • Odpowiedz