@Rozpuszczalnik: w sumie to Russell jest zaklinowany w specyficznej sytuacji jeśli chodzi o cały fanbase F1. Wszystkim fanom F1 nie-mercedesiarzom, jego obecność na podium nie będzie mile widziana, nie tylko z prostej przyczyny, że kibicują innym zespołom, tylko dlatego że kojarzy się to z powrotem "despotycznej i nudnej dominacji Mercedesa". A z drugiej strony od samej społeczności własnego teamu, gdzie powinien otrzymywać wsparcie, to otrzymuje bęcki, bo Mercedes jest przesiąknięty
to moze być ostatni jego odcinek przed banem ( ͡°͜ʖ͡°)
@JuzefCynamon: Zróbmy głosowanie. Albo Lewis albo Mohawk. Kto Woli Mohawka daje mi plusy we wszytkie wpisy a ja zagadam do Łukasza Głowackiego by ogarnał usuniecie Lewisa i zmianę globalnej dotkryny politycznej z tego głupiego woke na coś rigczowego.
@Rozpuszczalnik: że też im nie wstyd się tak czepiać, że szybszy wyprzedził i pojechał po wynik. Tylko mnie zdziwiło, że Lewis nie próbował go blokować jak typowa diva i nie doprowadził do jakiejś niebezpiecznej sytuacji przez to.
@Rozpuszczalnik: Następnym razem go nie posłuchają i tyle. Nie lubię Georga, zachowuje się jak ostatni buc. Ale tym razem zasłużył na pochwały - pomyślał. Przy czym wiedział, że to oznacza poświęcenie Hamiltona, ale miał to gdzieś.
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
A to tylko kropla w morzu
https://twitter.com/GeorgeRussell63/status/1566470596631973889?s=19
#f1
@koralowiecc: Ja nie kibicuje Mercedesowi, ale cieszę się że był na podium.
@JuzefCynamon: Zróbmy głosowanie. Albo Lewis albo Mohawk. Kto Woli Mohawka daje mi plusy we wszytkie wpisy a ja zagadam do Łukasza Głowackiego by ogarnał usuniecie Lewisa i zmianę globalnej dotkryny politycznej z tego głupiego woke na coś rigczowego.
Jedź go dalej chłopaku i jak patokultu HamMerca nie trawię i srebrna szczała ssie, tak jedź z nim i pokaż gdzie jego miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora