Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Nie wyobrażam sobie mieszkania z Mame mając więcej niż 25 lat. To musi być niezaprzeczalny #przegryw
@Rustyyyy: strzelam, że w 90% przypadków rodzice po prostu w-------ą. Różnica wieku, poglądów i do tego to przekonanie, że mieszkasz u nich czyli masz żyć tak jak oni chcą xD
Ja przez większą część życia nie mieszkałem z Matką ale po znajomych i sobie widzę, że relacje z rodzicami ma się najlepsze wtedy gdy się ich nie widuje codziennie XD Zawsze obserwowałem to samo:
@Fanatyk_Wedkarstwa: Rodzice w-------ą… w jaki sposób? Każą pozmywać naczynia?
@Rustyyyy: Dlaczego zmywanie naczyń miałoby w------ć? To jest coś co ciebie by w-------o?
To co ci wpada do głowy podczas takiej dyskusji jak ta wiele o tobie mówi...
https://www.wykop.pl/wpis/67425667/dzis-wstalam-o-6-30-bo-bylo-w-nocy-zimno-i-chcialo/
podobnie to wyglądało u mojej stiostry i naszej Matki i u większości moich znajomych. Z rodziną dobrze to tylko na zdjęciu
Dwa mieszkania kupione i wynajęte
Mieszkam z mamą, bo czemu nie? Dwie osoby na 70 metrach. Lepiej tak niż wynajmować kawalerkę i nie mieć do kogo się odezwać, albo wynająć pokój i mieszkać z obcymi ludźmi.
Jak z różową będę chciał zamieszkać to wtedy wynajmę
Powstaje potem taki pół blok