Aktywne Wpisy
GabrielOcello +591
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +860
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
ale fajnie im w makro robić foty ;)
"Wtyk amerykański – jak sama nazwa wskazuje – pochodzi z Ameryki. W XXI wieku pojawił się jednak w Polsce, a do Europy trafił najprawdopodobniej transportem morskim."
"Wtyki amerykańskie nie są szkodliwe dla człowieka, ponieważ nie przenoszą żadnych chorób. Pomijając fakt, że lubią przychodzić do naszych domów, warto zwrócić uwagę na ich inną cechę, która uaktywnia się, gdy owad poczuje zagrożenie. Mowa o wydzielanym przez niego nieprzyjemnym zapachu, który we wnętrzu może stać się trudny do zniesienia."
"Mimo że wtyk amerykański nie jest niebezpieczny dla życia ludzkiego, to warto jednak zaznaczyć jego niekorzystny wpływ na drzewa iglaste. Owad ten upodobał sobie przede wszystkim sosny. Wtyki amerykańskie doprowadzają do ich obumierania, ponieważ często pobierają soki z szyszek oraz igieł. Niestety robią to w tak dużej
kilkanaście lat temu spotykałem "mniej więcej" takiego https://bi.im-g.pl/im/0e/37/19/z26443534Q,Odorek-zieleniak-w-klasycznym-zielonym-ubarwieniu.jpg
teraz mamy jakieś błotne wersje. z tym że.... te zielone puszczały takie brązowe "soki" śmierdzące.. .te obecne bezbarwnie śmierdzą