Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +512
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
libertacus +43
Nowa wersja znanego chyba scamu.
Opis próby oszustwa:
1. Otrzymałem telefon od osoby podającej się za pracownicę banku, w którym moja firma ma konto.
2. Oszustka (ze lekkim wschodnim akcentem) twierdziła, że wykryto próbę włamania na moje konto firmowe i nieautoryzowaną transakcję na kwotę 2600 PLN.
Opis próby oszustwa:
1. Otrzymałem telefon od osoby podającej się za pracownicę banku, w którym moja firma ma konto.
2. Oszustka (ze lekkim wschodnim akcentem) twierdziła, że wykryto próbę włamania na moje konto firmowe i nieautoryzowaną transakcję na kwotę 2600 PLN.
Co więcej - udało się nam wznieść w powietrze! i choć pierwszy "lot" polegał na mocnym walnięciu w ziemie, był wynikiem błędu - to już kolejne bardziej kontrolowane wznoszenia (oczywiście na odległość kilku/kilkunastu centymetrów) dały poczucie spełnienia :)
Dron unosi się przy 40% mocy silników (bez baterii)
#quadcopter #diy #projekt #elektronika #elektryka #aircraftboners #modelarstwo #samoloty #rc
I mean: jak to dokładnie poustawiać, żeby do przodu leciał
W tym roku bedziemy mieli dostep do 3D drukarki wiec tez spoko :D
odbije w prawo, skontruje w lewo przez co odbije jeszcze bardziej w prawo i jebs
truuuudno ci bedzie napisac ręcznie tak aby byl
chociaż i tak się potrudzę potem z pisaniem czegoś własnego z razem z innymi, inaczej nam profesor tego nie uzna znając życie :D
Pozdrawiam
Ostatni fakt, to to że mocowanie nie jest supersztywne i lekko może się przesunąć względem śmigła.
Mieliśmy obiecane laserowe wycięcie, jednak przyszedł największy wróg
Z jakich stron najwięcej korzystałeś jeśli moge sie spytac?
tylko z tego powodu, że moc obliczeniowa potrzebna do latania tym waży kilka gram i mozna ją władować na pokład takiego cuda
bardzo fajny wykop o automatyce polecam http://www.wykop.pl/link/1406383/sprzezenie-zwrotne-i-nadchodzaca-rewolucja-automatyczna/