Wpis z mikrobloga

@potegapodswiadomosci: ja jestem kucem potężnym, widzę że Korwin pieprzy głupoty na które wpadł 20 lat temu i ich nie skorygował, ale i tak będę na niego (konfa) głosował bo na kogo niby innego, a te gadanie głupot ozjasza szczególnie dobrze było widać w rozmowie z napierałą, który mnie do wielu rzeczy przekonał, ale dla mas jego forma musi być odpychająca, więc nie wiem czy potrafi wypromować liberalizm, jedynie może przekonać
  • Odpowiedz
@AnhelliWeMgle: Walczy z wiatrakami i wie o tym. Popatrz na ostatnie recenzje książek Zychowicza, jak je o--------ł na chłodno. Gdyby zawsze wykazywał się takim poziomem opanowania to już na kanale byłaby druga rozmowa z Wolskim, rozmowa z Wojczalem i Lubiną. A co odwalił z Wolskim to głowa mała. Szkoda, że nie żadnej partii liberalnej w Polsce ;(
  • Odpowiedz
zawsze wykazywał się takim poziomem opanowania to już na kanale byłaby druga rozmowa z Wolskim, rozmowa z Wojczalem

@potegapodswiadomosci: nawet ostatnio o tym wpis zrobiłem

Szkoda, że nie żadnej partii liberalnej w Polsce

@potegapodswiadomosci: ja akurat się cieszę, bo nie jestem liberałem w sensie rozumienia jakim piszesz Ty lub uważa Napierała, a zabierałaby głosy konfederacji, którą popieram, chociaż jest to okropna partia z tępą propagandą (propaganda rozumiem jako
  • Odpowiedz
a zabierałaby głosy konfederacji, którą popieram, chociaż jest to okropna partia z tępą propagandą <

@Anhelli: powiem szczerze, że nie mógłbym sobie popatrzeć w lustro gdybym oddał głos na oszołama typu Braun. Przecież tam się tak wiele rzeczy nie spina, jakby doszli do władzy to w najlepszym scenariuszu zapanowała by anarchia.
  • Odpowiedz