Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#raportzpanstwasrodka #globstory
Mnie zastanawia z jakich materiałów oni mają te worki po cemencie. U nas to papierowe gówno rozpada sie czasami w rękach xDD
Cena raczej koło 400zł jak spodnie kosztują 250zł.
@dawid131: Z całkiem innych niż w Polsce. Byś się zdziwił jak popularne są wśród turystów torby czy porflele z takich worków w Laosie czy Tajlandii
Edit: https://coconuts.co/bangkok/lifestyle/used-thai-cement-bags-turned-chic-accessories-europe/
Powyżej pierwszy lepszy przykład z google z plecakiem (200$ USD) oraz butami (230$). Buty całkiem fajne
@Sefton tylko to cały czas cena z dupy, nawet jeszcze bardziej. Materiał to odpad, za praktycznie darmo, szyte w kraju trzeciego świata za jakieś grosze. Do tego duża porcja ideolo frazesów, eco sreko i jeb kilka stówek. Idę o zakład, że