Aktywne Wpisy
WiesniakzPowolania +973
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
BartoszCebularczyk +595
No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przeglądałem trochę Allegro i OLX i powiem szczerze, że okładki takie średnie i chyba nie ma jednej takiej spójnej serii.
#ksiazki #graotron #rodsmoka
@MG78: marne, dwie na krzyż i nie urywają dupy, szkoda przepłacać
Najładniejsze dla mnie są ilustrowane ale na razie tylko do Nawałnicy mieczy wydano.
Serialowa jest twarda(miękka też jest) i spójna graficzne i w dodatku ma ładniejszy papier(no chyba ze nie lubisz białego).
Nie serialowa jest na gorszym papieże(ale kremowy kolor) tylko niestety jest niespójna bo okładki 1-3 do siebie pasują, Uczta ma inną(jest to okładka od innej książki ale na siłę można się w niej doszukiwać postaci z książki) a
Teoretycznie Uczta dla wron powinna być w 2026 ale jak się ludzie pytają o to na profilu Zyska na fb to niby mają być jakieś informacje o tym że może uda się wcześniej wydać ale nic oficjalnego jak dotąd nie ma.
Ilustracje w Grze i Starciu są śliczne i jest ich dużo. Sporo z nich było już w Świecie Lodu i Ognia. Są bazowane na książkach a nie