@roster1: https://www.marketwatch.com/tools/screener/premarket dwie pierwsze z góry leaders i laggards są zupełnie nieprzydatne, bo trafiają tam spółki w których ktoś obrócił 11 sztukami akcji i urosło 10% xD ostatnia tabelka most active dość fajnie pokazuje co jest trejdowane, ale to zmienia sie z godziny na godzine
@Extaco: To się cieszę, że się udało ugrać. Ja byłem przekonany, że przesada po Powellu, ubrałem wieczorem, byłem nawet na plus chwilę ale nie przewidziałem tych zamieszań na Indopacyfiku xd już potem chciwośc wjechała z presją na odbicie i wczoraj też mogłem się ewakuować blisko 0 to teraz #!$%@? potrójny xd
@Extaco: pytanie ile włożyłeś :P Ja wolę otwierać częściej małe pozycje z wąskim SL niż pakować się w duże pozycje i zbierać po 100pkt to czego nie wyrzuci to trzymam, po pewnym czasie zmieniając SL na zero i czekam do następnego BMR ( ͡°͜ʖ͡°)
#gielda
te longi to chyba otworzyłeś z przekory xD
dwie pierwsze z góry leaders i laggards są zupełnie nieprzydatne, bo trafiają tam spółki w których ktoś obrócił 11 sztukami akcji i urosło 10% xD ostatnia tabelka most active dość fajnie pokazuje co jest trejdowane, ale to zmienia sie z godziny na godzine
to czego nie wyrzuci to trzymam, po pewnym czasie zmieniając SL na zero i czekam do następnego BMR ( ͡° ͜ʖ ͡°)