Wpis z mikrobloga

@Minieri: Co za dzban. Sam trzyma Kiwiora za koszulkę przez CAŁĄ AKCJĘ, a o to się czepia. Kiwior też łapał, ale na cholerę się czepia, skoro sam robił to samo.

A co do Kiwiora, to mam głęboką nadzieję że nie tylko powołanie, ale i pierwszy skład. Mamy problemy na środku obrony, a ten chłopak to jest przyszłość. Sądzę, że on już jest na poziomie Bednarka, ale w porównaniu do niego będzie
  • Odpowiedz
@Minieri: Bednarek grzeje ławę przez to, że poszedł w transfer. Nie przegrał miejsca sportowo, po prostu chce zmienić klub i niezbyt to się spodobało, bo bardziej był zaangażowany w rozmowy niż granie. Ale sportowo nie stracił miejsca, to akurat jest pewne.
  • Odpowiedz
@Bover: Napisałem przecież. Bednarek chce z jakiegoś powodu odejść i gra na transfer. Całkiem możliwe, że się przeliczy, bo obecnie w grze są bardziej wypożyczenia niż transfer definitywny. Za drogi jest jak na swoją jakość mimo wszystko, a Southampton się umie cenić.

Zwyczajnie wkurzył wszystkich. A trenera najbardziej, bo już zaczął się żegnać z zespołem, a pewnie tam zostanie. A skoro jego głowa nie jest skupiona na graniu tylko na transferze,
  • Odpowiedz
@Minieri:

nie mamy innych opcji na dobrą sprawę.

Mamy inne opcje, bardzo wiele innych opcji. Co prawda, żadna nie jest dobra, ale czy kiedyś to przeszkadzało polskiej myśli szkoleniowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz