Aktywne Wpisy
Drevnykocur +717
GrammarNazi +65
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
-klucze
-portfel
-telefon
-Dusan Vlahović
Chyba już pewniak na pierwszy skład na mundial.
Mirror
#mecz #meczgif #juventus #reprezentacja
@mienskoduszone: wieteska juz sprzedany na zachod, to juz stano z mario-piekario dadza tlustemu bajerantowi trochę spokoju
A co do Kiwiora, to mam głęboką nadzieję że nie tylko powołanie, ale i pierwszy skład. Mamy problemy na środku obrony, a ten chłopak to jest przyszłość. Sądzę, że on już jest na poziomie Bednarka, ale w porównaniu do niego będzie
@onpanopticon: dlaczego?
Zwyczajnie wkurzył wszystkich. A trenera najbardziej, bo już zaczął się żegnać z zespołem, a pewnie tam zostanie. A skoro jego głowa nie jest skupiona na graniu tylko na transferze,
Mamy inne opcje, bardzo wiele innych opcji. Co prawda, żadna nie jest dobra, ale czy kiedyś to przeszkadzało polskiej myśli szkoleniowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)