W przypadku Notino linki zawsze prowadzą do konkretnego wariantu produktu. Problem polega na tym, że kiedy ten wariant jest już niedostępny, strona sklepu automatycznie przekierowuje użytkownika do strony głównej produktu, na której może być pokazywany domyślnie dowolny wariant. Zwykle to wygląda tak, że pojawia się np. wersja '100 ml uszkodzone/rozpakowane opakowanie', rozchodzi się ona w kilka minut i przez pewien czas kolejne kliki w ten link mogą prowadzić do
@PerfumeHub: Ja akurat odnotowałem takie przypadki na Allegro (bardzo nieliczne trzeba dodać) ale pewnie działa to na takiej samej zasadzie jak opisałeś (nie sprecyzowałem w poście powyżej). Korzystając z okazji - dzięki za portal PerfumeHub - skutecznie pozbawia mnie nadmiaru (i nie tylko) gotówki ( ͡°͜ʖ͡°). Bardzo przydatne wprowadzone niedawno usprawnienia, a w szczególności "sortowanie od największej obniżki".
Z góry dziękuję :)
#perfumy
W przypadku Notino linki zawsze prowadzą do konkretnego wariantu produktu. Problem polega na tym, że kiedy ten wariant jest już niedostępny, strona sklepu automatycznie przekierowuje użytkownika do strony głównej produktu, na której może być pokazywany domyślnie dowolny wariant. Zwykle to wygląda tak, że pojawia się np. wersja '100 ml uszkodzone/rozpakowane opakowanie', rozchodzi się ona w kilka minut i przez pewien czas kolejne kliki w ten link mogą prowadzić do
Korzystając z okazji - dzięki za portal PerfumeHub - skutecznie pozbawia mnie nadmiaru (i nie tylko) gotówki ( ͡° ͜ʖ ͡°). Bardzo przydatne wprowadzone niedawno usprawnienia, a w szczególności "sortowanie od największej obniżki".