Aktywne Wpisy
restofme +527
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Dawul +139
Macie jakieś inne ciekawe przepisy na cukinię co nie jest plackami? Mam ich jeszcze 7 xD
Na pewno zróbie jeszcze pasztet i roladę bo przepisy mam ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cukiniarzadzi #gotujzwykopem
@Sofie: Polecam zrobić własną pastę curry, można wtedy świetnie wyregulować smaki.
Posmażasz warzywa (szybko, na dużym ogniu) oraz jakiś czosnek, świeży imbir jak lubisz i ew. kurczaka czy inne mięso oraz pastę curry. Wszystko zalewasz mlekiem kokosowym, dodajesz trawę cytrynową, liście kaffir i dusisz aż mleczko zgęstnieje i wszystko przejdzie się wzajemnie smakiem. Liście kaffir i
@Sofie: No liście faktycznie- ja zamowiłam i po prostu mam zapasik w domu. Ale jak coś to możesz dać np. więcej skórki z limonki do pasty i będzie git bez liście.
Generalnie curry
@Sofie: Powodzonka!