Aktywne Wpisy
DFWAFDS +32
#przegryw smutno mi że nie umiem z ludźmi rozmawiać. Nie potrafię żadnego tematu zacząć a jak już jakiś jest to nie potrafię go pociągnąć. Nawet jak ktoś mnie w miarę lubi to później stwierdza że nie chce z nim rozmawiać bo nie umiem ciągnąć tematów ehh. Są jakieś leki na to?
zafrasowany +95
W Rosji stabilnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #rosjawstajezkolan #rosja #bekazpodludzi #alkoholizm #wypadek #wojna #ukraina
Dziwię się, że ten bajkopisarz zapraszany jest do #tvn24 #drugiesniadaniemistrzow
W mojej ocenie koleś kłamie jak z nut
Zychowicz, za którym nie przepadam, ma ciekawych gości. Igor Janke, za którym też nie przepadam, ma też jakiś dobry wywiad. Bartosiaka też cenię, chociaż chyba ostatnio Instagram mu tylko w głowie. Czasami Podróż bez Paszportu w tym temacie. Czasami jet jakaś dobra debata w Polscacie, czy TVN 24. Czasami też utrafię coś na wp.pl, czy Interii. Dużo czerpię z TOK FM.
- według danych wywiadowczych, wiele rosyjskich BG jest daleko od pełnego stanu (ponoć to często poziom 50%)
- jeśli miało dojść do ofensywy, to Ukraińcy na pewno starali się ukryć koncentrację wojsk
- tak naprawdę, nieważne ile mają wojsk, tylko ile wojsk są w stanie skutecznie zaopatrywać. Jeśli prawdą jest, że obecnie żadna z przepraw na Dnieprze nie działa, to tak naprawdę
@zobq: Ale o czym tu dyskutować? Dowództwo wojsk ukraińskich przekazuje że rozpoczęło ofensywę w rejonie Chersonia. Źródła rosyjskie które uznawane są za w miarę obiektywne i wiarygodne ją potwierdzają (Girkin, Grey Man od Wagnera).
Przez cały wczorajszy dzień i dzisiaj mamy pełno wizualnych dowodów na dużą liczbę ostrzałów rakietowych w rejonie Chersonia i Kachówki. Skala tych ukraińskich ataków rakietowych jest największa od początku wojny, czyli sytuacja
Każdy kto nie ma wtyki w ukraińskim sztabie ale wypowiada się jakby wiedział co się dzieje, kłamie. Jedyne
@Zeugma: No ale problem właśnie w tym ze Wolski twierdzi że żadnej ofensywy nie ma. Że to humbug. A pisze tak bo dzień wcześniej na tubie walnął tekst że tam atakują Rosjanie i Ukraińcy tam nic nie zrobią. Więc brnie dalej.
@Zeugma: Przeczytał dokładnie ten jego post. Nie ma słowa "duża".