Wpis z mikrobloga

Potwierdzam działa. xD Faza trochę inna niż normalne palonko i na wejściu faktycznie można dostać jakichś paranoi xD Ja z tym miałem minimalny problem ale jak ktoś podatny to rozumiem. 250 to trochę dużo no ale może się okazać bardziej ekonomicznie niż buch zwykły, zalezy na ile mi ten cart starczy i jak szybko tolerka się buduje. i dla mnie to raczej w gardło nie drapie, pachnie nawet jak konopie tylko z dużą domieszką chemii xD

W najgorszym wypadku się okaże że tam mocarz jakiśXD zdrówko mirki
#hhc #hhco #wykopjointclub
kmf31 - Potwierdzam działa. xD Faza trochę inna niż normalne palonko i na wejściu fak...

źródło: comment_1661845993riKkuppsxS3zVwuY361x0S.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JaszczompPszeszczeni: 1/3 to na pewno nie. Zeszło mi tyle że nie widać różnicy. Teraz z 50 minut działa i nie widać żeby się zatrzymało coś. Nie wiem czemu takie coś u ciebie, może jakiś spec się wypowiexd
  • Odpowiedz
@JaszczompPszeszczeni: Nawet parę dni wystarczy. Ja jak w piątek "zapalę" to klepie az miło. W sobotę już muszę zwiększyć x 2, a w niedzielę lekka zamuła. To wymusza przerwy, co jest dobre. Także dla mnie hhc-o vs thc - jedyna* różnica to tolerancja, która dużo szybciej się robi.

@kmf31: a ja nie mam gastro! Zajebiste jest to, że mnie nie ciągnie do żarcia. Po normalnymi ziele / greenoutach
  • Odpowiedz