Aktywne Wpisy
Ninvvia +20
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +178
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
#kredythipoteczny #banki #nieruchomosci
@czykoniemnieslysza: nie sądzę, żeby było coś takiego, bo każdy bank liczy swoimi sposobami
@czykoniemnieslysza: Niestety, ale nie ma kalkulatorów online uwzględniających dochód z działalności gospodarczej. Możesz skorzystać z mojego ostatniego zestawienia.
https://www.wykop.pl/wpis/66179221/czesc-przygotowalem-kolejne-porownanie-zdolnosci-k/