Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +105
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
SzubiDubiDu +74
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Już pomijając, że to jest dobry i pozytywny trend, który pozwoli na ograniczenie przekrętów oraz nie bójmy się słowa- złodziejstwa, to zauważcie że najbardziej dupkę piecze osoby które jednocześnie są
- antyszczepionkowcami nazywające maseczki per szmata
- płaskoziemcami
- negującymi zmiany klimatyczne
- ruskimi, antyukraińskimi onucami
- 'karabin w każdym domu prawem, a nie towarem i na basen tez chce zabierać mojego karabinusia'
- osobami niewykształconymi, co chłopski rozum motzno.
Oczywiście, kawałek papieru w ich rozumowaniu jest absolutnym i ostatecznym gwarantem wolności xD
Bo wcale w histori bliższej i dalszej władcy nie robili przekrętów na walucie, które powoływały, że ludzie zostawali z bezwartościowymi świstami papieru.
W sumie takie samo pi3rdolenie jak to, że Klaus Szwab razem z Bilem Gatesem co dziennie prowadzą działania mające na celu depopulację ludności. A w wolnym czasie wciskają ludziom robaki do ust.
#bekazprawakow #neuropa #gospodarka #szury #bekazszurow
@PrzeKomentator: jest to tysiąckrot trudniejsze w realizacji niż kliknięcie jednego przycisku, żeby odciąć kogoś od życia w społeczeństwie.
Ja tym gn0jom z rządu nie wierzę ani za grosz.
@PrzeKomentator: Widać że nigdy urzędas nie zablokował Ci konta przez pomyłkę. Spróbuj żyć przez 3 tygodnie bez pieniędzy.
*X do ustalenia według inflacji
@Kic3k: nie moze - autor tematu to bot/oplacony troll/idiota - masz odpowiedz :)