Wpis z mikrobloga

• 133
Max dziś udowodnił malkontentom, że tytuł z 2021 nie był na wyrost. Znakomita i bezkolizyjna jazda w tłoku, unikanie zagrożenia, bezbłędna szybka jazda z dalszej części stawki - pokazuje, że jest mistrzem nie tylko dzięki bolidowi, ale (już) chłodnej głowy i dojrzałości na torze.
Czasami żałuję, że RB ma aż tak mocne auto, bo chętnie zobaczyłbym jak bije się o zwycięstwa w twardej walce. Ale i tak dominacja startując z 14 miejsca jest godna podziwu.

#bojowkamaxaverstappena #f1
winsxspl - Max dziś udowodnił malkontentom, że tytuł z 2021 nie był na wyrost. Znakom...

źródło: comment_1661732057jC6MSsLKNLYIZGfeOwoxgH.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@winsxspl: Jak dla mnie RB mógł by mieć takie mocne auto a nawet jeszcze lepsze ale pod warunkiem że wyleci Czeko a na jego miejsce przyszedł by ktoś kto realnie był by w stanie dorównać Maxowi na ten myślę że najbliżej jego są Hamilton i Leclerc
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@winsxspl: żałuję tylko że Ferrari to takie p---y bo mogliśmy mieć fajną walkę o tytuł a tak mamy drugiego mercedesa
  • Odpowiedz
@StonogaPL: Jeżeli samochód był by robiony tylko i wyłącznie pod Maxa i był by dalej zdecydowanym numerem jeden jak w tej chwil zgadzam się z tym jak najbardziej miałem na myśli bardziej sytuację gdy red bull miał by na tyle mocny samochód że nikt by im nie był w stanie zagrozić niezależnie od toru i walka toczyła by się tylko między ich kierowcami w tym wypadku gdyby obaj kierowcy byli
  • Odpowiedz