Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko
siemanko, mam pytanie. m-------a działa ns mnie całkiem inaczej njz na znajomych dodatkowo wystarczy mi jeden buszek zebym byl odklejony od rzeczywistości. moja faza jest bardzo psychodeliczna , mam wizje w głowie, tracę świadomość na kilka sekund, mówię losowe słowa nieświadomie (wydaje mi sie wtedy że odebrałem jakies slowa od obcej cywilizacji) wszystko wygląda inaczej, tak jakbym pierwszy raz patrzył na oczy. zawsze zjarany czuje uczucie oświecenia i gadam różne teorie na temat działania wszechświata.
Dlaczego tao jest? fazy mnie przerastają i niestety musiałem zrezygnować z tej u----i. Z czego wynika to ze thc działa na mnie calkiem inaczej? czy to przez schizofrenie? jesli tak to wytłumaczy ktis dlaczego tak się dzieje?
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@aegispolis w sumie to nie wiem bo mam wrażenie ze moj psychiatra zlewa moje objawy. niby zażywam neuroleptyki i wydaje mi sie ze moge miec paranoidalna lub hebefreniczna ale nigst wprost mu nie powiedziałem o swoich podejrzeniach
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
dodam ze rok temu bylem uzalezniony od stymulantów i cpalem codziennie (cpalem przez rok, tak batdzo intensywnie tzn codziennie lub co dwa dni to walilem przez okres 4 miesięcy). gdy przestałem to wtedy psycha zaczela sie walic
no nie powjem bo nadal mi sie zdarza p-------c ale juz z umiarem (raz na dwa tygodnie moze sie zdarzy)
  • Odpowiedz
gdy przestałem to wtedy psycha zaczela sie walic

@vKING: Widzisz, było nie przestawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio, to zasięgnij jakiejś drugiej opinii. N-------i potrafią ujawnić schizofrenię, tak samo mogło to się po prostu latami rozwijać. Spokojniejszy będziesz, bo takie działanie zioła raczej zwyczajne nie jest.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cowboy9wer9wesd szczerze to nie pamiętam w jakiej sytuacji jej dostałem. wydaje mi się ze bylo to stopniowe. fakt kiedys stresowalem sie wszystkim i przejmowałem sie nawet najmniejsza glupota. teraz znowu popadłem w druga skrajność i nie stresuje sie niczym przez co bardzo zaniedbałem swoje zycie bo mam w------e ze tak powiem . a jak sie czules po wyjściu z tej derealizacji? tak po prostu znowu zaczales czuc się sobą i przestałeś
  • Odpowiedz
@vKING: no to ja tez po miesiacu juz przestalem pamietac jak to jest ale mimo to masz dalej ten 1% ze pamietasz jak to jest xD jakbys z tego wyszedl to mowie ci ze od razu bys zajarzyl nie poddawaj sie masz forum zaburzeni.pl z tego mozna i do roku wychodzic i dluzej, na pewno nie bierz zadnych psychodelikow bo odlecisz kompletnie xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@cowboy9wer9wesd o dziekuje za forum, skorzystam z niego na pewno. w sumie mkze rzeczywiście postaram sie jakoś zwalczyc te derealizacje, nie ukrywam fajnis byłoby wrocic do zycia
  • Odpowiedz
@vKING: moze spróbuj wypić z 2 piwa albo sete przed paleniem,może to dziwne ale mi na przykład wtedy przyjemna fazka wchodzi po paleniu i sie nie stresuje niczym. Jak tylko pale to dziwnie sie czuje przy najbliższych nawet
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Ant3k próbowałem i troszke to pomaga ale jednak u mnie nie jest to w 100% skuteczne. jedynie 2mg klona zamienia faze z ziola w piekny błogostan
  • Odpowiedz