Wpis z mikrobloga

@grubson234567 pisałeś że jest jakimś "nad szefem" - co jest bzdurą totalna i kłamstwem, i ja ci to wykazałem cytując ustawowe prerogatywy prezesa - są one jeszcze lepiej doprecyzowane w statucie

Twoja opinia jest idiotyczna i nacechowana politycznym gwoździem w mózgu - tym bardziej, że pan profesor do struktur agencji rządowych został wprowadzony jeszcze za czasów PO - jest to krzywdzące przede wszystkim dla niego, gdyż swoimi idiotycznymi supozycjami robisz z niego
Pobierz m.....a - @grubson234567 pisałeś że jest jakimś "nad szefem" - co jest bzdurą totalna...
źródło: comment_1661520412sYkCAzRXTs9HAkEpnkvYXr.jpg
@marcus1a: XDDD Dobra. Starczy tych wyzwisk. Kolego gwoźdza w mózgu masz ty.
Agencja i jej szef jest mianowany politycznie - tutaj jest to profesor co przyznałem racje już w 1 komentarzu.
Rada to osobny organ który dyktuje agencji politykę i cele do realizacji, jako instytucji. Tym samym - dyktuje profesorowi kierunek rozwoju jaki ma realizować, jako prezes tejże. I napisałem to chyba bardzo wyraźnie, że w tym kraju polityczni nieudacznicy mają
@grubson234567 ale masz jakieś argumenty na poparcie twoich hipotez, oprócz twoich kolejnych opinii - wyobrażeń - teorii spiskowych...?

Chciałeś teksty - podałem ci teksty, cytaty, linki

To że w twojej głowie nadal widzisz jakichś urojonych "formalnych nad-szefów" - to już nie mój problem i ja naprawdę nie mogę ci pomóc na odległość z takimi epizodami psychotycznymi

PS. Perazyna jest naprawdę niezłym lekiem przeciwpsychotycznym - często przepisywana przy leczeniu zespołów urojeniowych. Polecam!
@marcus1a: Dziękuje za rekomendacje widać ze stosujesz regularnie. Tak jak ja „widzę nad szefów” tak ty równie nieudolnie próbowałeś uprościć kwestie niezależności uniwersytetów do czego w równie manipulacyjny sposób mógłbym się przyczepić. Doczepianie się do słówek i przypisywanie im twoich urojonych tez, które teraz sobie bohatersko obalasz - świadczy tylko o twojej porażce.

Weź se relanium, gorący ręcznik na głowę i przeczytaj jaki jadowity i arogancki jesteś w swoich komentarzach. O
ale masz jakieś argumenty na poparcie twoich hipotez, oprócz twoich kolejnych opinii - wyobrażeń - teorii spiskowych...?

@marcus1a: I proszę cie, ty załgany, arogancki, pustogłowy dzbanie skutecznie: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/polska-agencja-kosmiczna-18137445

Jakbyś nadal miał wątpliwości czy rada politycznych pociotków jest zwierzchnia nad prezesem agencji - profesorem. Jedno wielkie XD - jest to organ nadzorczy bananie. Przeprosisz za wszystkie wyzwiska i twoje manipulacje? Pewnie ze nie. Będziesz pluł się i znieważał mnie pewnie dalej.
Jak
Pobierz grubson234567 - > ale masz jakieś argumenty na poparcie twoich hipotez, oprócz twoich...
źródło: comment_1661522744JlCNtVg89VuFTtM08cz7C2.jpg
@grubson234567 przecież ja o tym pisałem....

Przestań się kompromitować dziecko - przeczytaj najpierw moje wypowiedzi, a nie wmawiaj mi czegoś, czego nie napisałem

PS. Rada PROPONUJE - rozumiesz te słowa? To nadal dla ciebie "formalny nad-szef"??

Ja też ci cały czas proponuje, żebyś przestał się kompromitować, a ty nic... Dalej to samo.
Widzisz, nie jestem twoim nad-szefem, nadal możesz, pomimo mojej propozycji, pokazywać publicznie swoją głupotę :))
Pobierz m.....a - @grubson234567 przecież ja o tym pisałem....

Przestań się kompromitować d...
źródło: comment_16615258695OsIpDxMeAsR6SpemCXrZA.jpg
PS. Rada PROPONUJE - rozumiesz te słowa? To nadal dla ciebie "formalny nad-szef"??

@marcus1a: Tak bo jak mówi jasno ustawa,obok funkcji doradczych ma funkcję nadzorczą, która opiniuje i ocenia działania prezesa. To jest wręcz ex plicite zaznaczone w art12 ustawy o polskiej agencji kosmicznej! Chcesz semiotyką czy semantyką podważać treść ustawy? Powodzenia! Ja go zacytuje jak wół:

Art. 12. [Rada Agencji]

Rada Agencji stanowi organ nadzorczy i doradczy Prezesa
@marcus1a: I naprawdę jeśli myślisz że zbudowanie komentarza z 80% skłądajacego się z inektyw wobec mojej osoby zmieni fakty - nie zmieni. To ty się ośmieszasz, ze swoim rozdętym ego. Choćbyś robił fikołki i próbował nadal przekręcać wszystko na swoje - treści dziennika ustaw nie zmienisz.
@grubson234567 już ci przecież wkleiłem moje słowa - pisałem o roli kontrolnej rady - ty w ogóle się do tego nie odniosłeś, bo pokazało to, że oskarżasz mnie o rzeczy, o których ja jednak już sam napisałem wczesniej (zgodnie zresztą z ustawą, która ja sam również przywolywalem)

Rada ma funkcję kontrolne - jak to napisałem (wklejam ras jeszcze mój wpis) - ale nie ona odwołuje prezesa - może to zrobić minister na
Pobierz m.....a - @grubson234567 już ci przecież wkleiłem moje słowa - pisałem o roli kontrol...
źródło: comment_1661530196B7prSafyOkFA1t3K5H5YpJ.jpg
@marcus1a: Nie od odnoszę się do niego bo zawiera pół prawdę, pozatym prosiłeś o źródła wiec odnoszę się bezpośrednio do niego - ustawy o polskiej agencji kosmicznej. Obok funkcji doradczych, rada ma funkcje nadzorcze. Co więcej treść art 12 i 13 przeczy twojemu komentarzowi - w zakresie kompetencji rady/prezesa. Co nawet na czerwono ci podkreśliłem. Wyciągnąłem ci kompetencje rady z ustawy oraz konsekwencje dla prezesa jakie wynikają z zapisów ustawy. Wyciagnalem
@marcus1a: Czyli jesteś zatem zerem. Inwektywy to jedyne co potrafisz, won na czarno, eot. Nie umiesz czytać, dyskutować i w sumie to szkoda tlenu na zapatrzone w swoją nieomylność śmieci twojego pokroju.

Ustawa przeczy temu co napisałeś ale w sumie to powtarza. No typie XDdddddd
@grubson234567 przeczy w twoim umyśle...

Ale ja przyzwyczajony jestem, że ludzie twojego pokroju mają olbrzymie problemy z prawidłową percepcją świata oraz zrozumieniem relacji międzyludzkich

Tak szczerze to szkoda mi cię - musisz się bardzo męczyć

PS. U mnie już od dawna jesteś na czarnej - i kolejny raz wiem, dlaczego :))

Ciaoo bambino!! :))))