Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
bo tutaj jest jak jest..
#spiewajzwykopem #polityka
Twoja opinia jest idiotyczna i nacechowana politycznym gwoździem w mózgu - tym bardziej, że pan profesor do struktur agencji rządowych został wprowadzony jeszcze za czasów PO - jest to krzywdzące przede wszystkim dla niego, gdyż swoimi idiotycznymi supozycjami robisz z niego
Agencja i jej szef jest mianowany politycznie - tutaj jest to profesor co przyznałem racje już w 1 komentarzu.
Rada to osobny organ który dyktuje agencji politykę i cele do realizacji, jako instytucji. Tym samym - dyktuje profesorowi kierunek rozwoju jaki ma realizować, jako prezes tejże. I napisałem to chyba bardzo wyraźnie, że w tym kraju polityczni nieudacznicy mają
Chciałeś teksty - podałem ci teksty, cytaty, linki
To że w twojej głowie nadal widzisz jakichś urojonych "formalnych nad-szefów" - to już nie mój problem i ja naprawdę nie mogę ci pomóc na odległość z takimi epizodami psychotycznymi
PS. Perazyna jest naprawdę niezłym lekiem przeciwpsychotycznym - często przepisywana przy leczeniu zespołów urojeniowych. Polecam!
Weź se relanium, gorący ręcznik na głowę i przeczytaj jaki jadowity i arogancki jesteś w swoich komentarzach. O
@marcus1a: I proszę cie, ty załgany, arogancki, pustogłowy dzbanie skutecznie: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/polska-agencja-kosmiczna-18137445
Jakbyś nadal miał wątpliwości czy rada politycznych pociotków jest zwierzchnia nad prezesem agencji - profesorem. Jedno wielkie XD - jest to organ nadzorczy bananie. Przeprosisz za wszystkie wyzwiska i twoje manipulacje? Pewnie ze nie. Będziesz pluł się i znieważał mnie pewnie dalej.
Jak
Przestań się kompromitować dziecko - przeczytaj najpierw moje wypowiedzi, a nie wmawiaj mi czegoś, czego nie napisałem
PS. Rada PROPONUJE - rozumiesz te słowa? To nadal dla ciebie "formalny nad-szef"??
Ja też ci cały czas proponuje, żebyś przestał się kompromitować, a ty nic... Dalej to samo.
Widzisz, nie jestem twoim nad-szefem, nadal możesz, pomimo mojej propozycji, pokazywać publicznie swoją głupotę :))
@marcus1a: Tak bo jak mówi jasno ustawa,obok funkcji doradczych ma funkcję nadzorczą, która opiniuje i ocenia działania prezesa. To jest wręcz ex plicite zaznaczone w art12 ustawy o polskiej agencji kosmicznej! Chcesz semiotyką czy semantyką podważać treść ustawy? Powodzenia! Ja go zacytuje jak wół:
Rada ma funkcję kontrolne - jak to napisałem (wklejam ras jeszcze mój wpis) - ale nie ona odwołuje prezesa - może to zrobić minister na
Natomiast polityczny gwóźdź w mózgu nie pozwala ci tego przyznać - jak pisałem, to się leczy, czasem nawet z powodzeniem :))
Ustawa przeczy temu co napisałeś ale w sumie to powtarza. No typie XDdddddd
Ale ja przyzwyczajony jestem, że ludzie twojego pokroju mają olbrzymie problemy z prawidłową percepcją świata oraz zrozumieniem relacji międzyludzkich
Tak szczerze to szkoda mi cię - musisz się bardzo męczyć
PS. U mnie już od dawna jesteś na czarnej - i kolejny raz wiem, dlaczego :))
Ciaoo bambino!! :))))