Aktywne Wpisy
Chłop znalazł 100zł w Kauflandzie przy drzwiach, pewnie komuś wypadło jak szedł na zakupy, wziął i od razu zaniósł na informację,
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą
igik1234 +202
O niczym innym nie marzę
#przegryw #depresja #logikaniebieskichpaskow
paskudny ryj - włosy, cera, brwi, zarost, a potem naucz się naturalnie uśmiechać i nie patrzeć na otoczenie wrogo/ze strachem
wzrost - nie poprawisz, ale za to wyprostowana sylwetka i pewny siebie chód poprawią odbiór Twojej osoby
Nie napisałeś niczego o paskudnym charakterze, umiejętnościach, zainteresowaniach, więc podejrzewam, że to też leży i kwiczy
@moll: co jeśli nie będę miał włosów (ostatnio zaczęły mi gwałtownie wypadać, nie wiem co będzie za kilka miesięcy) i będzie to uwarunkowane genetycznie? Co jeśli problemy z trądzikiem nie ustępują mimo, że chodzę do dermatologa od kilku lat i wydaję mnóstwo pieniędzy na leki i kosmetyki? Zarostu nie mam, może mi powiesz, że
Na trądzik mogę Ci podać skuteczną kurację, ale pewnie i tak mnie wyśmiejesz i stwierdzisz, że tego nie zrobisz, więc sobie daruję
Jak unormujesz trądzik i problemy z wypadaniem włosów, to się może zarost poprawi.
Nadal możesz zacząć się uśmiechać i nie patrzeć ludzi bykiem
Jeśli to nie androgenowe, to próbuj suplementacji - skrzypowita forte i do tego wit. D. Pewnie nie wychodzisz za często na zewnątrz i z dietą różnie, a to trochę pomoże.
To
@moll: mediket ictafoam do przemywania twarzy, krem Epiduo Forte na noc, dermisil do stosowania miejscowego.
Jak babom nie wierzysz, to szukaj faceta trychologa... A w międzyczasie popraw dietę i nasłonecznienie organizmu
No to jest lekko ekstremalne, ale pomaga. I blizny po tym takie nie zostają. Twarz kuzyna wyglądała jak kratery księżycowe, a to mu pomogło i ma gładką twarz