Aktywne Wpisy
cvvany +256
Cześć wszystkim. W związku ze zbliżającymi się walentynkami organizujemy #rozdajo 🎉
Do wygrania jest bukiet ze świec sojowych. 💐 Model do wyboru z naszego sklepu www.woskowybukiet.pl
Zasady losowania:
Losowanie odbędzie się już w poniedziałek (10.02.2025) o godz. 18:00 przez mirkorandom aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma wybrany przez siebie bukiet spośród dostępnej kolekcji.
Do wygrania jest bukiet ze świec sojowych. 💐 Model do wyboru z naszego sklepu www.woskowybukiet.pl
Zasady losowania:
Losowanie odbędzie się już w poniedziałek (10.02.2025) o godz. 18:00 przez mirkorandom aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma wybrany przez siebie bukiet spośród dostępnej kolekcji.
Komentarz usunięty przez autora
Ja kilkanascie lat temu zwolnilem sie z winy pracodawcy (nie pamietam tylko z jakiego przepisu i paragrafu KC i KP) bo zdazylo sie nam w uslugach pracowac bez kibla. Fakt byla to wymowka, bo chcialem sie zwolnic ale sam dal mi taka mozliwosc i nie mogl NIC z tym zrobic.
A tak cyk nie dosc ze okresu wypowiedzenia nie mialem to jeszcze wszystkie
@ZnajomyTwojejZony: jebnie to jebnie, na c--j drążyć temat ¯\_(ツ)_/¯
Wypisze listę rzeczy do zmiany, wypije kawę u Janusza w biurze i pora na csa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie wiem skąd wykopki mają przekonanie,że jak coś zgłoszą do pip to janusze pożałują To państwowa instytucja i nie dadzą im zrobić krzywdy Trzeba robić jak op zwalniać się z podaniem powodu Przy którejś z rzędu