Aktywne Wpisy
WielkiNos +369
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
awcalezenie +265
Jejku, ale to było złe AMA z @MateuszLakomy , a miałem nadzieję że będzie ciekawie. Odpowiedzi które często trudno zrozumieć, zaskakujące, ale pozbawione argumentów: "Tak", "Nie", "To nie w tym problem", "Już na to odpowiedziałem" (a tak naprawdę to nie). Rozwaliło mnie totalnie jak ktos napisał, że imigrantów powinno się wpuszczać gdy będzie odpowiednie ratio dla plciu z danego kraju jak w USA, a ten na to "To nie w tym problem".
Co lepsze na taras w mieszkaniu, deska kompozytowa czy drewno (bangkirai)? Wizualnie bardziej podchodzi mi deska, ale naczytałam się, że się potwornie nagrzewa, łatwo niszczy i brudzi i sama już nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jakie podejmowaliście decyzje i czy jesteście zadowoleni?
@Vhredny: Mogę olejować, tylko nie podoba mi się ryflowanie, ale jak ma się lepiej prezentować i użytkować niż kompozyt to może jednak przeboleję.
Jeśli chodzi o kompozyt, to unikaj pozornie tańszych desek z Chin robionych z gównolitu które się rysuje od patrzenia i śmierdzi w lecie.
Porównuj cenę 1m2 całego systemu, a nie desek. Dobre jakościowo deski wytrzymają naprawdę sporo, zauważ że sporo tego się montuje teraz na
Weź sobie płytki imitujące drewno i masz spokój do końca życia. Chyba, ze traktujesz dom nie jak miejsce odpoczynku a miejsce wiecznych robót to bierz deski :P