Wpis z mikrobloga

@Pally: hmm... za przegraną można liczyć śmierć ¯\_(ツ)_/¯
Można w jakąś bitkę, wormsy albo wyścigówkę - we wszystkim kiepsko mi idzie :D
  • Odpowiedz
@kitq: ooo wormsy uwielbiam, a jakie lubisz? te klasyczne z widokiem z boku, czy 3D? armagedon to klasyka, w te nowe 2D nie grałem, ale czwórka i oblężenie na zawsze w moim serduszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pally: nie miałem okazji grać w te stare (armagedon, wwp), wychowałem się tych 3D, pierwsze wormsy w jakie grałem to obleżenie ale byłem za mały i mało rozumiałem jak te forty działają xD.
Ale jak dostałem Totalną Rozwałkę w swoje łapki to zagrywałem się w nią przez lata :D
Miałem nawet taki zeszyt gdzie z kolegami wymyślaliśmy bronie i mapy do wormsów xD
Jakiś czas temu wyszedł remaster? czwórki z
kitq - @Pally: nie miałem okazji grać w te stare (armagedon, wwp), wychowałem się tyc...

źródło: comment_16612927579eh4WkMAgX3usDOzDlJpnl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kitq: ja mam czwórkę w pudełku, o właśnie ta wersja co tu na zdjęciu, ale jakby bez tego białego dookoła, taka oryginalna edycja, z instrukcją w środku którą czytałem jak wracałem autobusem z tatą bo mi kupił w media markt, czytałem sobie opisy różnych broni i się jarałem, oblężenie też dostałem na prezent, uwielbiałem kampanię w tej grze, taka historyczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@clickPLUS: jakbyś obejrzał ten odcinek Adventure Time z tą sceną, to byś wiedział jak się skończyło takie przymusowe swatanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pally: ja nabijalem te punkty bo chciałem odblokować ten tryb zlewozmywak/kitchen sink bo tam było najwięcej broni i potem można było zrobić taki tryb gdzie wszystkie były odblokowane :D
pamiętam jak próbowałem zrobić jak największą eksplozje i coś się tam ustawiło w roboczym tyglu, przyciągało te wybuchowe beczki liną i potem święty granat ręczny rzucało i jakiś kosmiczny damage z tego był.
@clickPLUS: ( ʖ̯
  • Odpowiedz
@kitq: jak się zebrało wszystkie beczki z mapy w jedno miejsce, ustawiło dwa razy podwójne obrażenia i niską grawitację na tyglu, to jak to wszystko wybuchło to robale przez pół minuty w powietrzu leciały aż do granic mapy xD
  • Odpowiedz
@Pally: Można było też przyciągać beczki i miny liną i zabijać wormsy zanim się użyło normalnej broni :D
Do dziś pamiętam że strzelba zadawała 2x25 dmg xD
  • Odpowiedz