Pieczona warzywa (marchewka i pietruszka) sol, pieprz, miod. Chrupiace udka kurczaka robione w air fryer. Juz dobrze znane tym co obserwuja tag #nietylkomielonka
@ddiazepam: @Kinczel: tak jak napisal @impulstelefoniczny: to tak naprawde maly piekarnik z mocnym wiatrakiem. Ale sam jestem zdziwiony jaka to robi robote, wychodza z tego dobre rzeczy.
@Pawel929: mialem doczynienia tylko z tym moim "instant pot duo" i jestem z niego zadowolony (wchodzi do niego caly kurczak, albo jak w tym przypadku kilogram udek) ale moze sa lepsze.
@mielonkazdzika: ile czasu trzymałeś udko żeby było jak na foto? I możesz zmieścić u siebie 5 sztuk? Mój wydaje się mniejszy. Ostatnio próbowałam robić ziemniaki i byłam niezadowolona, bo czas pieczenia był żałośnie długi.
@highsky: jak już mam gotować ziemniaki, to je sobie ugotuję do końca i zjem ugotowane zamiast się babrać z brudzeniem dodatkowo frajera ( ͡°ʖ̯͡°) Ty ciągle w UK?
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty ja tak zawsze nawet jak robię opiekane, to wcześniej je trochę podhotowuje. Nie są takie "gumowate" jeśli od razu surowe wrzucam do piekarnika. Od Bożego Narodzenia już mnie na tym łez padole nie ma ʕ•ᴥ•ʔ
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Chrupiace udka kurczaka robione w air fryer. Juz dobrze znane tym co obserwuja tag #nietylkomielonka
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Komentarz usunięty przez autora
@Pawel929: mialem doczynienia tylko z tym moim "instant pot duo" i jestem z niego zadowolony (wchodzi do niego caly kurczak, albo jak w tym przypadku kilogram udek) ale moze sa lepsze.
@arinkao: daje rade :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty ciągle w UK?
Od Bożego Narodzenia już mnie na tym łez padole nie ma ʕ•ᴥ•ʔ