Wpis z mikrobloga

Tak wiem, nudziło mi się i sprawdziłem każdą straconą bramkę Liverpoolu w tym sezonie, zgadnijcie który obrońca przez jego braki defensywne lub po prostu nieobecność na swojej pozycji miał udział przy każdej z nich? Jak już Trent się tak pcha do przodu to niech go wrzucą do pomocy i kogoś kupią na PO bo to nie ma sensu
#mecz #liverpool #pilkanozna
En1u - Tak wiem, nudziło mi się i sprawdziłem każdą straconą bramkę Liverpoolu w tym ...

źródło: comment_1661209224Gpc43SjJmTe0oT412ypDih.jpg

Pobierz
  • 6
Jak już Trent się tak pcha do przodu to niech go wrzucą do pomocy i kogoś kupią na PO bo to nie ma sensu

@En1u: o tym samym myślałem jeszcze przed rozpoczęciem sezonu. 4-3-3, które gra Liverpool z tak wysokimi bokami obrony powoduje, że większość traconych bramek (szczególnie bramek ważnych) wynika właśnie z tego, że boczni obrońcy albo nie nadążają wrócić, albo po prostu są trochę gorsi w obronie. Z Robertsonem
@Cinkito: to niech grają 3-4-3 przy aktualnym stanie środka pomocy, w teorii zestawienie
Matip-VD-Gomez/Konate
TAA-Fabinho-Thiago-Robertson
Salah-Nunez/Jota-Diaz
brzmi co najmniej bardzo dobrze.
to niech grają 3-4-3 przy aktualnym stanie środka pomocy, w teorii zestawienie

Matip-VD-Gomez/Konate

TAA-Fabinho-Thiago-Robertson

Salah-Nunez/Jota-Diaz

brzmi co najmniej bardzo dobrze.

@PaNik: brzmi spoko i też bym to nawet tak widział, tylko pytanie co z takim Hendersonem np.? Out? Zmiennik dla Fabinho/Thiago? Było nie było, jest to kapitan xD Trochę głupio wywalić kapitana w imię zmiany formacji.

Choć nie oszukujmy się, i tak się na to nie zanosi.