Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie to całe bronienie premier Finlandia... Wyciekły filmiki i wszyscy mówią jak fajnie że ma prywatne zycie, ma do tego prawo itd. ludzie to nie jest baba w żabce... To premier Finlandii, wyciekły takie miękkie filmiki i czy są bardziej odważne czy ich nie ma ta osoba straciła publiczne zaufanie, bo nie wiadomo czy jej przyszłe decyzję nie będą podyktowane szantażem... Dlatego właśnie politycy powinni być nieskazitelnie czyści. By nie mieć na nich haka.

#polityka #bekazlewactwa
  • 4
@BoskiPrototyp: polityk może #!$%@? publicznie miliony i miliardy. Niektórzy mogą wywoływać wojny, mordowac cywili i przeciwników politycznych. Wykopek i prawaki śpią.
Premier poszła na imprezę - real shit.
Niech nawet tam gangbang z czarnuchami uprawia. Jeżeli to jest podstawa utraty zaufania a nie te pierwsze rzeczy to nie mam słów na wasz poziom nie tylko intelektualny ale i człowieczeństwa.
@jbc_wszystko: ja też nie mam słów na ludzi którzy uważają wyciek tych filmów za ruska propagandę, ale jednocześnie to nie jest deep fake. Człowieku nie odnosimy się do p0lin tylko do państwa które chce przystąpić do NATO. Do kobiety która bronicie na zasadach bo ma prywatne życie, jednocześnie ci sami wypominacie politykom ich wiarę bądź niewiarę. Stygmatyzując czy ktoś jest dobrym politykiem czy złym. Gdybym miał takie filmy to miałbym teraz