#anonimowemirkowyznania Albo jestem poschizowany albo bardzo ostrożny. Na grupę studencką #architektura na politechnice śląskiej został dodany pewien użytkownik fb. Konto z 1 znajomym, jedyna aktywność- pytanie na FB politechniki czy jest jakaś grupa studencka. Chłop wchodzi i wie wszystko od "kolezanki", opowiada o prowadzących, rodzajach testów itp. Jak działać mircy kochani ? Wieje fejkiem, tak że w mojej wiosce drzewo przewróciło
@AnonimoweMirkoWyznania: pierwszy rok? Ja też nigdy bym nie założył fb gdyby nie studia, więc jeśli jest na liście studentów to świeże konto nie musi być podejrzane
Albo jestem poschizowany albo bardzo ostrożny. Na grupę studencką #architektura na politechnice śląskiej został dodany pewien użytkownik fb. Konto z 1 znajomym, jedyna aktywność- pytanie na FB politechniki czy jest jakaś grupa studencka. Chłop wchodzi i wie wszystko od "kolezanki", opowiada o prowadzących, rodzajach testów itp. Jak działać mircy kochani ? Wieje fejkiem, tak że w mojej wiosce drzewo przewróciło
#politechnika #gliwice #studia #studbaza
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6302a3c60b38baa9cfae2b65
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt