Wpis z mikrobloga

@Bukaj16: tutaj op udowadnia iż albo nigdy nie był w związku albo były to bardzo przykre dla kobiet epizody
Rozumiem iż kobieta nie może tańczyć oraz nawet uśmiechać się w obecności innego mężczyzny gdyż wtedy op czuję się zdradzony.
Jakże mała trzeba mieć samoocenę i pewność siebie żeby tak myśleć, jak bardzo małostkowym i zakompleksionym trzeba być żeby głosić takie poglądy jak op?
  • Odpowiedz
I właśnie dlatego, politycy nie mają prawa do imprezowania jak reszta społeczeństwa. Jakie jeszcze filmy posiadają obce służby? Może być obecnie szantażowana, to jest zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa.

@Argony: czym może być szantażowana? xD Nagraniem jak tańczy? xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Bukaj16: ona od zawsze mi wyglądała na taką, co to lubi się zabawić. Nie będę ściemniał - subskrybowałbym jej onlyfans jak #!$%@? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
Marin,która jest żonata i pozostaje w tym związku od 18 lat

@Bukaj16: Może żona jej pozwala na imprezy z chłopakami. Gorzej gdyby była mężatką i z obcymi chłopami się bawiła
  • Odpowiedz
@Bukaj16: O ile nic nie mam do tego, że premier jakiegoś tam kraju się bawi, o tyle tutaj ludzie, którzy piszą że to normalne, że mężatka tańczy z innymi typami na dyskotece, przypominają mi tą pastę w której gościu pisze, że jego dziewczyna założyła Tindera i umówiła się z typem dla beki... #pdk
  • Odpowiedz
@Bukaj16: No to niezła imprezowiczka... Mnie najbardziej dziwi, że to wiecie w normalnym klubie na mieście bo takie szyszki raczej bawią się zamkniętymi drzwiami i w kameralnym gronie żeby nic nie wypływało więc babka ma mocno poluzowane hamulce co widać na nagraniu. Nie wygląda to jak zwykły taniec kolegi i koleżanki ale jak coś więcej... Niektórzy powiedzą ALE ONA NIC NIE ROBI. Hehe no tak... Ale nie reaguje na to co
  • Odpowiedz
  • 1
@NicolasLatifi żadne. Ale powielają, świadomie czy nieświadomie, ruska propagandę ze ma. Ludzie sobie nie zdają sprawy co robią politycy po godoznach, czasem tylko jakieś gowno wypłynie. I dziwki w hotelach to małe piwo
  • Odpowiedz