Aktywne Wpisy
raul7788 +289
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Myślałem nad jakimś kursem, ale nie wiem, czy to ma sens. Kurs to chyba jest dla osób, które już angielski znają, a potrzebują papierka na potwierdzenie swoich umiejętności.
Staram się jak najwięcej rzeczy robić po angielsku - jak oglądam czy gram to wszystko w języku angielskim, ale to tylko dodatek, a nie docelowa metoda, która mnie nauczy języka.
Z chęcią przyjmę wszelkie rady i wskazówki.
#angielski #angielskizwykopem