Aktywne Wpisy
lecoffe +22
Chłop po przewąchaniu 200+ zapachów, w tym niszy, nie niszy, różnych pierdół... wącha sobie Boisika i myśli "#!$%@?, jakie to jest zajebiste" i z dumą daje kilka psików na szyję i nadgarstek. Małe, proste rzeczy cieszą najbardziej (。◕‿‿◕。) a u wykopków co dziś na skórze?
#perfumy
#perfumy
Stabilizator +37
Prosestujemy, że nie witali nas kwiatami. Jak to może tak być?
Heheheheheheheh
Na froncie dostali po #!$%@?, do przodu juz ni ch.ja, przyszlo terenu bronic ....to sie zaczelo STOP WOJNIE I ZABIJANIU. Takiego wala, dopiero sie rozkrecamy. Przeoranie DO GOLEJ ZIEMI tej ruskiej spierdomachiny wojennej ktora nieudolnie strasza oni caly swiat to i tak wyjda grosze w zestawieniu z wydatkami na Irak i Afganistan. Zwlaszcza ze zmotywowany manpower jest, nie trzeba swoich wysylac.
Bedzie tego tylko wincyj i wincyj( ͡°
Kto tu jest agresorem i wojna toczy się na czyim terytorium... Jestem naprawdę ciekaw takiej rozmowy na argumenty z jakimś pajacem co tam stoi.
Ukranofil ze mnie żaden, ale sprawa jest naprawdę prosta. #!$%@?ć do
Kacapska narracja jest taka: Ich dzielni żołnierze poszli na Ukrainę pozabijać złych nazistów, a państwa zachodnie uzbrajają złych nazistów przez co ich bohaterscy żołnierze giną. Obawiam się że oni w to serio wierzą. Mózgi wyprane propagandą - coś jak nasze rodzime pisiory które już pewnie wierzą że to opozycja razem z Niemcami zatruła Odrę.
@Makak87: POBITE GARY! XD