Aktywne Wpisy

mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo

Lewusx +83

DJ Myosuke - 100% PURE HAPPY
#randomanimeshit #anime #touhou #yasakakanako #kanakoyasaka #
źródło: comment_1660729117aEvRcUsfeQ1IIa8kcNdx9K.jpg
PobierzCo śmieszniejsze, ten utwór od Myosuke można skwitować memem "this isn't even my final form" XD
Nah, typowy happy hc z trochę mocniejszą niż holenderski mainstream linią basową ( ͡° ͜ʖ ͡°
@LlamaRzr: Oczywiście, można zrobić mocniejszy i szybszy hardcore, choć czasem im wolniej, tym ciężej - vid rel ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@muzzykalny:
Nah 1BPM to tam sztuka dla sztuki, doomcore to już Marc Acardipane robił na labelu Planet Core Productions (PCP) koło tego 93-4 roku już ale miało te 140
Album Red Reign z kolei świetny - szkoda, że nie ma go na Spotify ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ophidiana i TOA to znają prawdziwi ludzie kultury ʕ•ᴥ•ʔ Tego pierwszego poznałem dzięki ziomkowi współlokatorowi (słucha głównie hardstyle'u - konkretnie rawstyle'u,