Wpis z mikrobloga

Elo mirasy czy ktos sie orientuje gdzie tanio wypozyczyc samochód na rodos? albo ma ziomka ktory wypozycza sqmochody? Bo tutaj z cenami kompletnie popłynęli, fiat 500 kosztuje prawie 400pln za dobe.
#grecja #rodos #wakacjezwykopem
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najtaniej mozna wypożyczyć za około 55-60 eur za dobe nissany micra. Ja chcialem cabrio fiata 500 i te sie zaczynają od 75eu
  • Odpowiedz
@Unik4t: nie planowałem ale dzieki za tipa. Jimny pasuje mi do klimatu wakacji na wyspie, może zjade nim gdzies na plażę np prasonisi. Znalazłem też uroczą knajpkę nad morzem egejskim. Na pewno sie tam zatrzymam. Chrisama Restaurant Rhodes
  • Odpowiedz
@Namyslaw: samo miasteczko fajne w stylu greckiej starówki urocze sklepiki i kafejki, fajne rękodzieło. Trafilismy akurat na pogrzeb w tamtejszej kaplicy a z akropolu obserwowalismy kondukt pogrzebowy z muzyką na żywo. Przypominało to pozegnania mafiozów z sycylii. Smutna i piękna muzyka trąby i werble.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Namyslaw: @Kamil_O:
Ja z takich sztampowych i trochę mniej, na liście mam:
-miasteczko Embonas - słynie z produkcji wina. Tam planuje odwiedzić winiarnie/sklep Kounaki Wines.
-Obserwatorium na Attavyros.
-Zamek Monilithos
  • Odpowiedz
@Namyslaw: a mnie Lindos zauroczyło i uważam, że to must have pobytu na Rodos, ale kto co woli.
Co do auta znajdź gościa na fb: Arkadios Warzycha - typ mieszka na Rodos i wynajmuje fury w spoko cenach. Za Crosę płaciłem 40 jurków za dobę, bez żadnych kart i zadatków 100% ubezpieczenia. Polecam też grupę na fb: Wyspa Rodos
  • Odpowiedz