Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +249
TomSz +24
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Assassin's Creed Director's Cut Edition
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition
Assassin’s Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelations
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed Liberation HD
Assassin’s Creed IV Black Flag
Jeżeli tak to czy na #steam występuje jakakolwiek z nich w wersji z polskim dubbingiem? Wiem, że w 1 dubbing był nawet na przyzwoitym poziomie. Czy potem to kontynuowali? Na #steam jest informacja tylko, że wszystko jest po angielsku :-F Nawet 1... więc po prostu coś mi się nie zgadza...
Jeżeli jest po angielsku to czy można skądś pobrać dubbing/napisy i podmienić?
#steam #kiciochpyta #assassinscreed #nowikpyta
@nowik: pierwsze slysze o tych wydaniach; to pierwsze to raczej czysta jedynka będzie; może z jakimiś dodatkami od autorów
dzięki!
@raven4444: Czemu uplay ? :> Nigdy z uplay nie
Już od dwójki będziesz zmuszony z tego korzystać. Nawet jak kupisz na steamie, to będzie i tak włączał Ci się Uplay. Takie w---------e g---o od Ubisoftu, który stwierdził, że jak EA w-----a ludzi Originem, to oni też chcą, bo w--------e graczy jest takie modne.
@raven4444: ok, dzięki!
@entrop: to jest pełnoprawna wersja, która byłe exclusivem na psp, a teraz jest przenoszona na resztę platform. Coś takiego zrobiono z Resident Evil Revelation i efekt jest zajebisty, więc widać, że takie konwertowanie ma sens a afekty są zadowalające.