Aktywne Wpisy
Szczur90 +636
#1z10 xDDD
Sandrinia +108
Paradoks Fermiego – wyraźna sprzeczność pomiędzy wysokimi oszacowaniami prawdopodobieństwa istnienia cywilizacji pozaziemskich i brakiem jakichkolwiek obserwowalnych śladów ich istnienia.
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
#napierala #wolski #schoweknamiotly
Mi osobiście jakoś szczególnie nie przeszkadzają bluzgi czy ogólnie sposób wyrażania
Natomiast co do kultury, to nie chodzi o same przekleństwa, ale - moim zdaniem - nagannym jest życzenie komuś śmierci, a tak było w przypadku Ronaldo, gdzie życzył mu zejścia na zawał, aby był spokój. Normalni ludzie czegoś takiego nie
Zdania na ten temat są podzielone xD
#napierala #wolski #schoweknamiotly
Jaki to jest debil to nie mam pytań, co za czasy że sławni są tacy Napierała czy nitro.
@Swiety_Judasz: tylko sie nie zesraj typie, zachowujesz sie do napierały jak on do bartosiaka, take it easy, zajmij sie sobą
@Swiety_Judasz: nie boli mnie krytyka napierały ale widze na tagu już 10 post o tym że ci pietrek nie odpisuje i w ogóle cośtam. On tak samo krzyczy o zychowiczu i bartosiaku jak ty o nim, to jest żałosne. Nie odpisał to nie odpisał