Aktywne Wpisy

No dobra... siedzita, leżyta, czy śpita?
#depresja
#depresja
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj link
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Możesz nazwać mnie normikiem, możesz mnie nazwać ćpunem możesz mnie nazwać jak chcesz, nie ma to żadnego znaczenia. Fakt jest prosty jestem człowiekiem który był na dnie, człowiekiem który robił tu jedne z najbardziej depresyjnych postów, człowiekiem którego posty były tak depresyjne że niejednokrotnie je usuwali. Człowiekiem który był na takim dnie że modlił się co wieczór do "Boga" który nigdy nie przyszedł człowiekiem który zrozumiał jedną rzecz...
To ja ty, twój kolega jesteśmy Bogiem/Karmą i Sprawiedliwością. To ty decydujesz czy jesteś przegrywem/normikiem/chadem/wygrywem. Szczęścia nie znajdziesz w pieniądzach milionerzy się zabijają, szczęścia nie znajdziesz w miłości bo jeśli będziesz jej w niej szukał to gdy ona odejdzie stoczysz się na dno. Szczęście znajdziesz tylko i wyłącznie w jednym miejscu czyli w sobie. Możesz być milionerem na jachcie, popijać drinki i myśleć o tym jak twoje życie nie ma sensu bo nie wydarzyło się XXX/ ktoś tam jest lepszy a możesz być Mnichem z tybetu paść krowy, być prawiczkiem i być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.Szczęście siedzi tylko i wyłącznie w twojej głowie.
Dopóki nie znajdziesz go w sobie to żadna kobieta ci go nie da.Chcesz narzekać na swoje życie? Mam brzydki ryj/zakola/odstające uszy/żółte zęby i mieszkam samotnie w chacie z kredytem gdzie może zaraz stracę pracę i jej stracę, dziewczyny też nie mam i wiesz co? Mam to gdzieś, jestem szczęśliwy bo wiem że jestem na początku drogi tego życia, mam ręcę, mam nogi mam głowę i mogę zrobić jeszcze wszystko. Ty tak samo. Pamiętaj jesteś Bogiem i twoje szczęście zależy od ciebie
#przegryw #depresja #zalesie #zwiazki
Zobaczymy jak przekroczysz 30