@Parker_: napewno jakiś sie znajdzie . widziałem tutaj na wykopie osoby które mocno krytykowały aktualny rząd i mimo to nadal beda na niego głosowac wiec xD
@Parker_: mam kilka takich osób ale nie wstydzą się tego za bardzo chociaż na nich nie zagłosują, głównie to emeryci, których każda poprzednia władza dymała w tyłek podwyżkami typu 2,3 zł a obecna dała im nieco więcej, niestety windując tym inflację,
Czy jakiś odważny się przyzna, że w 2015 głosował na pis i się teraz wstydzi?
@Parker_: Byli tacy co sie przznawali ze dali sie zrobic w xxx z calym tym cyrkiem z koronka. Wzieli jednodawkowa/dwudawkowa szczepionke a teraz sie pukaja w czolo i nastepnej dawki nie wezma.
@Parker_: Ja nie, ale moja teściowa już w 2019 roku powiedziała mi że gdyby wiedziała że tak bedą wyglądać rządy pis, to by na nich nie zagłosowała nigdy
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#bekazpisu #4konserwy
@Parker_: Byli tacy co sie przznawali ze dali sie zrobic w xxx z calym tym cyrkiem z koronka. Wzieli jednodawkowa/dwudawkowa szczepionke a teraz sie pukaja w czolo i nastepnej dawki nie wezma.
To jest odwaga sie przyznac do czegos