Ciekawi mnie przeszłość Kaikiego. Dlaczego w openingu jest przedstawiany jako młody szlachetny gość? Czyżby kiedyś nie był wcale kanalią? I czemu jako pretekst dla zajęcia się sprawą Sengoku wybrał sobie kompletnie naciąganą możliwość że to ma jakiś związek z Kambaru? I dlaczego każda z tych historii jest w jakiś sposób zapoczątkowana przez Ougi??? Kim ona jest? Czymś w rodzaju fenomenu naturalnego/bóstwa??? Tyle pytań, a tak niewiele odpowiedzi :(
@McGravier: Przepraszam, że odpowiadam tak późno ale mnie nie zawołałeś :(
Odpowiadając na twoje pytania. Kaiki po pierwsze jest dobrym człowiekiem jednak zawsze gdy chce zrobić coś dobrze to mu się nie udaje. Wydarzeniem które go złamało była śmierć jego ukochanej Tooe Gaen, która jest matką Kanbaru. Od tamtego czasu próbuje oszukać siebie, że na niczym mu nie zależy i że pieniądze mogą wszystko zastąpić.
Hahahaha xD Nie, kochany Panie Youtube. Albo znajdę sposób, żeby to ominąć, albo przestanę was odwiedzać. W moich żyłach płynie polska krew. xD #youtube #reklama #heheszki
Mi narazie działa na operze Genius PRO : Adblocker +Total Web Security Klik Trzeba wyłączyć inne adblocki i Return YouTube Dislike #youtube #internet #komputery #opera
Monogatari Series - Second Season - 26 END obejrzany. So many feels ಥಥ
Kaiki na zawsze w moim sercu
No i gdzie jest
Odpowiadając na twoje pytania. Kaiki po pierwsze jest dobrym człowiekiem jednak zawsze gdy chce zrobić coś dobrze to mu się nie udaje. Wydarzeniem które go złamało była śmierć jego ukochanej Tooe Gaen, która jest matką Kanbaru. Od tamtego czasu próbuje oszukać siebie, że na niczym mu nie zależy i że pieniądze mogą wszystko zastąpić.
Na razie natura Ougi nie jest