Aktywne Wpisy
UnitrA +98
Za każdym razem gdy na autostradzie są trzy pasy
Jak mnie to irytuje, zara nie wyczymie
(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻
P.S. z tyłu taki sam widok co najmniej kilometr, tylko ja na prawym, samotny jeździec xDD
#patologiazewsi
#polskiedrogi
#motoryzacja
Jak mnie to irytuje, zara nie wyczymie
(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻
P.S. z tyłu taki sam widok co najmniej kilometr, tylko ja na prawym, samotny jeździec xDD
#patologiazewsi
#polskiedrogi
#motoryzacja
kukold +238
Co myślicie o walce z #antysemityzm poprzez racemaxxing? Jeśli więcej żydowskich kobiet zwiąże się z genetycznymi nadludźmi to antysemityzm straci rację bytu
#izrael #przypadkowymurzyn
#izrael #przypadkowymurzyn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nigdy nie mialem problemu z tym ze jakas partnerka lubila byc zdominowana, ale zazwyczaj to bylo w granicach takich ogolno przyjetych, przynajmniej dla wiekszosci. Aktualna partnerka lubi to w troche mocniejszym wydaniu. Ciezko mi sie troche do tego przekonac tzn mam pewne barriers, ktore musze zlamac. Bo to co proponuje, to zebym czasami ją bral sila, czyli w normalnym swiecie to wygladaloby na gwalt tylko ze na prosbe. Mamy swoje haslo ktorego mozna uzyc jesli ktos chcialby przerwac zabawe, ale nadal mam problem tak mono ja uderzyc w twarz, czy szarpac I sila doprowadzix do seksu koedy ona sie broni i ma sporo sily, wiec to nie jest taka normalna zawaba tylko prawie walka. Wchodzil ktos na taki lvl? Nie myslalem ze bede mial taki problem.
#seks #zwiazki #rozowepaski #bdsm
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f4d09e9bb987b9a2aae98d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Jak sam zauważyłeś, partnerka jest dość silna, więc porzuć wyobrażenie o delikatnej, słabej płci, najwidoczniej tak nie jest.
Jeżeli masz z tym problem, to do siebie nie pasujecie.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Nie zgadzam się,
No i jak masz jakieś wątpliwości, to spróbuj rozmowy. Potrafi zdziałać cuda.
@AnonimoweMirkoWyznania: Zajebiście xd
Zajeb jej z całej siły, a potem zapytaj czy się podoba. ¯\(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: piszesz jak upośledzony