Wpis z mikrobloga

@Mirkosoft: Ogólnie to zmodyfikowałem stosunek wina do pomidorów. Na 200 ml wina dodałem jakieś 300 ml passaty pomidorowej. Dodałem też więcej migdałów, jakieś 100 gramów.
Ale to takie drobiazgi, które wychwycisz podczas próbowania sosu.
Mam wrażenie, że przez 2 lata trochę się podciągnąlem w skillu z gotowania :)

Właśnie wiozę mięso z wieloryba i renifera.

Brzmi świetnie!
  • Odpowiedz
@JMorrison: Z Norwegii, akurat jestem na urlopie, tutaj można to w każdym markecie kupić. Nawet dosyć tanio. Mrożony Wieloryb kosztuje jakieś 50 zł / kg, natomiast kebab jest po 80 zł… @paramyksowiroza: ok, dzięki. Na pewno się podciągnąłeś. Dobrze gotujesz, i ciekawie.
  • Odpowiedz