ODKRYŁEM ULTIMATE CHEAT CODE DIETY!!! Co powiecie na posiłek który ma 600 kcal, 43g białka, 23 tłuszczu, 56 węgli? Nie najgorszy nie?
A co powiecie jeżeli to są zajebiście pyszne lody?
75g snickersa batona 150g mleka migdałowego 50g białka SFD COOKIES 2 kostki lodu - do schłodzenia mleka (moze ma to znaczenie dla smaku xD)
Rozpuszczamy snickersa w mleku, dodajemy białko i mrozimy - wyszło mi 5 takich lodów każdy 120kcal 10g białka xDDDD Prawie kurczak panowie - a smakuje tak zajebiście!!!! Nie zajebiście jak na coś co ma dużo białka, tylko WYJEBIŚCIE lepiej niż nie jeden lód kupny. Robię tego #!$%@? całą zamrażarkę elo.
@ImbaJakichMalo: no to git. Muszę też spróbować coś takiego zrobić ( ͡°͜ʖ͡°) Tylko w sumie białko ciasteczkowe zamienię na inne, bo mi nie podchodzi zbytnio smakowo
dla fajnopolactwa z wykopu nie ma znaczenia że TVP została przejęta przez tuska nielegalnie, ważne że kaczyński jest smutny a praworządność to hehe jest ważna jak julki chcą się skrobać, a teraz śpiewamy DE-MO-KRA-CJA
grubas sakiewicz przez 8 lat przeżarł wszystkie grube dotacje i przewały z TVP zamiast zainwestować kasę w porządną telewizję.. przecież to wygląda jak projekt zaliczeniowy w liceum xDDD budżet wynosi chyba z 20 zł
Co powiecie na posiłek który ma 600 kcal, 43g białka, 23 tłuszczu, 56 węgli? Nie najgorszy nie?
A co powiecie jeżeli to są zajebiście pyszne lody?
75g snickersa batona
150g mleka migdałowego
50g białka SFD COOKIES
2 kostki lodu - do schłodzenia mleka (moze ma to znaczenie dla smaku xD)
Rozpuszczamy snickersa w mleku, dodajemy białko i mrozimy - wyszło mi 5 takich lodów każdy 120kcal 10g białka xDDDD Prawie kurczak panowie - a smakuje tak zajebiście!!!! Nie zajebiście jak na coś co ma dużo białka, tylko WYJEBIŚCIE lepiej niż nie jeden lód kupny. Robię tego #!$%@? całą zamrażarkę elo.
#dieta #mirkokoksy #lody #gruparatowaniapoziomu
@duzeelobenc - posłuchałem się i więcej mleka!
Tylko w sumie białko ciasteczkowe zamienię na inne, bo mi nie podchodzi zbytnio smakowo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora