Aktywne Wpisy
Milo900 +24
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.4% (2664)
- nie 13.6% (418)
Hylfnur +221
Jako że widok geja czy typa w sukience wzbudza agresję w wykopkach, oraz fakt że wykopki do wykształconych czy oczytanych ludzi nie należą, nałożyły swój ideologiczny simplicity filter i się zesrały bo się w paryżu zainspirowali się ostatnią wieczerzą w jednym ujęciu. Tak samo jak w innych ujęciach inspirowali się innymi słynnymi obrazami ale wykopki o tym nie wiedzą bo widziały jeden obraz w życiu.
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Jezu jak ja nie nawidzę tego kraju.
Jechałem dziś do brata na budowę, po drodze był remont drogi który skończył się jakoś 3 tygodnie temu.
Znak że niemożna wymijać i jechać więcej niż 30 km/h dalej stoi.
Łapie mnie policja
"Jechał pan 56km/h a tutaj stoi znak że można jechać 30, znak po skończeniu budowy nie został jeszcze ściągnięty, więc stosujemy się do tego oznaczenia. To będzie 4 punkty karne i 400 zł"
Już nie wspominając policji że to zwykłe k.......... co golą frajerów z kasy stając w takim miejscu, gdzie od kiedy pamiętam było 60.
Ja #!$%@?..... a szkoda mi było kupić nową maszynkę to teraz 4 stówy jak psu w dupę.
@yupitr: no to zawsze można robić jak w Rosji - policja może wysłać traktor 10 km/h na drogę z podwójną ciągłą i ustawić drogówkę kawałek dalej, żeby zgarniać mandaty albo łapówki od wyprzedzających.
W normalnym państwie, policjanci ze zrozumieniem daliby pouczenie
NIE DAJCIE TYM #!$%@? ZŁOTÓWKI ZAROBIĆ. ZGŁASZAJCIE KAŻDĄ KONTROLĘ. Razem damy im radę.
nie było uroczystego przecięcia wstęgi w blasku fleszy więc remont się jeszcze nie skończył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kodecss: tzn nie stosowałeś sie do przepisów i jesteś zdziwiony że dostałeś mandat?
@yupitr: Zajebiste podejście xD #!$%@? #!$%@? yolo robimy co nam każą bez chwili refleksji xD
@
@bardzospokojnyczlowiek:
1) to nie jest zadanie policji.
2) To że robotników nie widać na drodze, nie znaczy, że remont się zakończył - np. mogły zostać jeszcze jakieś maszyny i ekipa ich nie zdążyła