Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#bekazlewactwa
Ale.to.ona dzwoni z tym, ze pielegniarki zarabiaja za mało i nie wolno obnosic sie z bogactwem, poczym kupuje telefon z 2 ich pensje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nikomu nie zaluje niczego, za to ona ma.wieczny bol d--y o wszystko. A ty jak nie kumasz, to nie krytykuje tego, ze ma.telefon, tylko j-----j obłudy.
Tak samo gardze p----------m ksiezy o tym, ze trzeba byc skromnym,
@yupitr: Cukrowy xD
Komentarz usunięty przez autora
cumplu, ja Ci coś powiem
Ostatnie 3 lata miałem srajphone, ale żaden że mnie fanboi, iphona wziąłem bo był mały i I chciałem spróbować jak smakuje iOs bo zawsze andek Pracowałem długo w t-mobile to powiedzmy, że coś tam ogarniam, bo się tym interesowałem.
Z nutką podziwu i pozytywnego zaskoczenia czytałem o tym jak to android dogonił ios i że to teraz c--j nie różnica, od wielu osób też to słyszałem.
@nomadicgoogler: chłop z ios p------i głupoty ze szajsung za 7k XDDDDD
@girlsjustwannahavefun: xD tyle ze ona glosi dokladnie takie poglady.
Tylko dotyczace ciebie i mnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@girlsjustwannahavefun: no tak, powinna, skoro potrafi się przyje$ać do tego ile zarabia Lewandowski i jakie zegarki kupuje.
Teraz jest po prostu typową lewicową hipokrytką, która rości sobie prawo do mówienia, że inni zarabiają za dużo "bo hurr durr biedne pielęgniarki", która sama
Telefon za 5k nie spełniał podstawowej funkcji, czyli dzwonienia. Po położeniu telefonu od ucha, ekran się nie zapalał i trzeba było czekać około minutę.
Bardzo często zasięg gubił i musiałem tryb samoloty wlaczac bo internet nie
@Kryspin013: a w jaki sposób ty płacisz za pensje Lewandowskiego?
@Rvxdbnu: wystarczy to zablokować lol