Wpis z mikrobloga

@girlsjustwannahavefun:
Ale.to.ona dzwoni z tym, ze pielegniarki zarabiaja za mało i nie wolno obnosic sie z bogactwem, poczym kupuje telefon z 2 ich pensje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nikomu nie zaluje niczego, za to ona ma.wieczny bol d--y o wszystko. A ty jak nie kumasz, to nie krytykuje tego, ze ma.telefon, tylko j-----j obłudy.
Tak samo gardze p----------m ksiezy o tym, ze trzeba byc skromnym,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@text:
cumplu, ja Ci coś powiem
Ostatnie 3 lata miałem srajphone, ale żaden że mnie fanboi, iphona wziąłem bo był mały i I chciałem spróbować jak smakuje iOs bo zawsze andek Pracowałem długo w t-mobile to powiedzmy, że coś tam ogarniam, bo się tym interesowałem.
Z nutką podziwu i pozytywnego zaskoczenia czytałem o tym jak to android dogonił ios i że to teraz c--j nie różnica, od wielu osób też to słyszałem.
  • Odpowiedz
ni tak, powinna dzwonić z budki telefonicznej i chodzić w worku na śmieci żeby nie urazić wielkiego wykopka XD jacy wy jestescir żałośni wykopki to śmiech na sali

@girlsjustwannahavefun: no tak, powinna, skoro potrafi się przyje$ać do tego ile zarabia Lewandowski i jakie zegarki kupuje.

Teraz jest po prostu typową lewicową hipokrytką, która rości sobie prawo do mówienia, że inni zarabiają za dużo "bo hurr durr biedne pielęgniarki", która sama
  • Odpowiedz
@Cisek44: Miałem oneplus 9 pro. To co teraz napiszę to nie tylko moje problemy, na forum było to samo. Podobno spowodowane tym że zmieniali oprogramowanie na te z VIVO czyli color os i stąd problemy.

Telefon za 5k nie spełniał podstawowej funkcji, czyli dzwonienia. Po położeniu telefonu od ucha, ekran się nie zapalał i trzeba było czekać około minutę.

Bardzo często zasięg gubił i musiałem tryb samoloty wlaczac bo internet nie
  • Odpowiedz
@text: przecież oczywiste jest, że wg lewicowej ideologii każdy ma się dzielić bogactwem poza ludźmi głoszącymi takie teorie, oni są jedynie od darcia mordy i dzielenia nieswojej kasy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jaki to jest telefon, bo wiecie, Lewandowski zarabia za duzo, a pielegniarki za mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@text: ja tam nie jestem fanem staśko ani nie chciałbym zabierać hajsu lewandowskiemu ale też mam lekki dysonans, że jako społeczeństwo w----------y w c--j hajsu na jakiś tam piłkarzyków w getrach biegających za piłką xD

@Kryspin013: a w jaki sposób ty płacisz za pensje Lewandowskiego?
  • Odpowiedz